Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedziec czy nie

Polecane posty

Gość gość

Zdaje sobie sprawe ze mnie zaraz zlinczujecie.ale to mnie tak meczy.. Powiedziec czy przemilczec to ze sie zakocha,am..w zonatym Chciałabym to z siebie wyrzucic,mam metlik w głowie. Nie jest mi latwo bo jest miedzy nami dystans ktory on stworzył,podejrzewam ze po ost nasźe Rozmowie ktora miala miejsce miesiac wczesniej,zapytał choc niedosłownie czy sie zakochalam,odp ze nie,ze nie moze tak sie stac. On odp ze nigdy nie wiem jak bedzie. Chodzi o to ze czuje .ze on tez cos czuje. Wiem ze wlasnie przez to ze za kazdym razem zaprzeczalam on postawil miedzy nami mur. A ja teraz zrozumialam ze jest mi blizszy. Wiem jedno nie ma przyjazni damsko meskiej.

Gość samotna666200
ja bym powiedziala. a jesli chodzi o przyjazn damsko meska to wierze. sama bylam kiedys w takiej sytuacji niestety moj maz nie akceptowal tego choc widzial wszystkie sms. nie lubil po prostu tego faceta

Gość gość
Tylko w jaki sposob mu powiedziec?boje sie osmieszenia?moze on naprawde postawił na naszej znajomosci krzyzyk. Niby widzímy sie na codzien,ale rozmawiamy na inne tematy. I tak nagle mam wypalic z uczuciami?moze on juz o mnie nie mysli? Tak własnie po tej znajomosci stwierdzilam ze takiej przýjazni nie ma. Najczesciej pojawiaja sie uczucia i ten metlik w głowie. Czy facet tak szýbko zapomina? Dajcie jakas rade