Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutaj31

zazdrosne żony są żałosne

Polecane posty

Gość gość
faceci są tacy sami szkoda że widzicie winę tylko jednej strony a prawda jest taka że wszystkie kobiety są naiwnie głupie i zony i kochanki

Gość gość
kochanko wlazłaś w gowno to taplaj się w nim sama a nie wciągasz żonę. zostałaś świadomie kochanką to morda na kłódkę i spełniaj swoja rolę - dajesz dopy raz w miesiącu. chyba wystarczy? a nie naciskasz faceta na rozwód a jak on nie chce się rozwieść to czepiasz się jego żony

Gość gość
bo ona chciała zostać żoną cudzego meża :D takie był jej plan od samego początku romansu

Gość gość
juz zdradzane suki sie wsciekaja

Gość gość
jesli suki to nie zony a kochanki:D one biedne odrzutki maja cieczke non stop niewazne z kim, niewazne gdzie:D

Gość I am not looking
Mowisz , ze to zalosne ? A ja mysle , ze ty mialas na niego chrapke I jestes w (k) u (r) w (I) o (n) a , ze cie tak szybko zdemaskowala , te niby bezwartosciowy element ! Heh swoja droga co cie tak BARDZO zzirytowalo , ze musialas pisac o tym az na forum ?

Gość gość
zonki sie wsciekaja i wyzywaja kochanki jakie to z nich szmaty itd a ich mezowie i tak wola kochanke

Gość gość
mnie najbardziej bawi sytuacja - jest facet ze swoją laską, ja mam z nim kontatk np. zawodowy. laska patrzy zazdrosnie na mnie (wygladam zajebiscie, bo o to dbam fitnes itd) i az kły szczerzy o swojgeo misia. A ten jej misio .... lysawy, podtluszczony .... Nie wiem taka dzida głupia naprawdę mysli, że atrakcyjna kobieta leci na jej tłustawego misia ? :D ktory na dodatek ma chujową prace ? :D Zawsze wtedy mysle, oj niunia niunia - na takiego jak twoj mis to ja nawet nie patrze, bo mam lepszych i mase chetnych misow przystojnych i zaradnych :D

Gość gość
na kafe wszystkie wygladaja rodem jak z okladki pleyboya

A mnie jest żal tych wszystkich kobiet, czy to żon czy nie, które jak widzą obok swojego faceta jakąś kobietę, to patrzą "spod łba". Przecież wynika to z niczego innego, jak z braku poczucia własnej wartości. No i może troche w tym wina meczyzn, którzy nie dają tego poczucia własnej kobiecie?

Gość gość
nie wiem czy wszystkie jak z okladki playboya, ja ygladam jak atrakcyjna kobieta a nie panna do pukania :D bo na okldach playboya sa takie Ja sie nieco wyzej cenie i nie mam sztucznych cyckow :D i nie musze udowadniac swojej atrakcyjnosci, bo mam codziennie potwierdzenie tego :) a eleganckich, atrakcyjnych kobet z klasa i powaznym zawodem jest naprawde malo :) ja do nich naleze i powiem wam ze to ciezka sprawa, musze sie opedzac od adoratorow.

Gość gość
dziś tylko, że do tej pory żaden nie chce cię na stałe? :D

Gość gość
zonki sie wsciekaja i wyzywaja kochanki jakie to z nich szmaty itd a ich mezowie i tak wola kochanke x gdyby tak było jak piszszesz to kochanka nie byłaby kochanka a żoną

Gość gość
I znów jakaś suka ze swędzącym sromem czepia się żony. Czepnij się suko swojego ogona i kręć się dookoła własnej osi :D

Gość gość
gdyby tak było jak piszszesz to kochanka nie byłaby kochanka a żoną " x a nastepnie zdradzana zona:D

Gość gość
ee tam nie chce, jstem w zwiazku od 9 lat :) i bardzo chce ze mna byc Ale sam juz ten wpis swiadczy o porstackim podejsciu - nie chce cie ... a co ? kobieta to towar ? kotry ktos moze badz nie moze chciec? i fakt, ze facet ją chce podnosi jej wartosc? prostactwo i tyle Adios tumany

Gość gość
gdyby tak było jak piszszesz to kochanka nie byłaby kochanka a żoną " x a nastepnie zdradzana zonasmiech.gif x Jak widać kochanka nie zasługuje nawet na bycie tą zdradzaną zoną tylko na coś takiego co się puka w ukryciu i nigdzie z tym nie pokazuje, bo wstyd przed ludźmi :D

Gość gość
dziś Tak chce z tobą być, że zazdrościsz wszystkim żonom atakując je w prostacki sposób na kafe? Spójrz w lustro wywłoko to zobaczysz tumana we własnej osobie. :D