Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwni ludzie na studiach

Polecane posty

Gość gość

czemu nie moge sie z nikim dogadac? pare razy probowalam zagadac, ale wszyscy mnie olewaja mam tylko jednego dobrego kolege i trzymamy sie razem, ale chcialabym miec wiecej znajomych.. zachowanie wiekszosci osob z mojej grupy jest dziwne, przeklinaja, gadaja tylko o imprezach to typowe "swagi", popisuja sie niewiedza, a gdy juz cos wiedza, to sa zawstydzeni bo "co z nich za kujony o nie". Ludzie patrza na mnie dziwnie, bo sie ucze i nie mam duzo pieniedzy, nie ubieram sie pieknie, nie mam czasu na imprezy bo pracuje.... czy wszedzie tak jest? :(

Gość prawictwo pospolite125
olewają cie bo nie pokazuje cyckuf

Gość gość
zdecyduj sie, z jednej strony ci nie odpowiada ich zachowanie, itd a z drugiej strony chcesz sie z nimi przyjaznic o czym bedziecie rozmawiac skoro oni maja inne podejscie do wielu spraw itd?

Gość gość
no ja lubie odmiennych ludzi od siebie,znam ludzi imprezujacych i inteligentnych, ale osoby ktore sa na moim roku sa zamkniete na mnie, nie daja sie poznac... mam wrazenie ze patrza na mnie z gory :(

Gość gość
widzę, że coraz gorzej z ludzmi na studiach, samo dno i 3 m mułu. Ja studia skończyłam nie dawno i powiem ci, że u mnie byli różni ludzie ale większość była normalna do rzeczy z którymi można było porozmawiać.

Gość gość
ale moze oni nie lubia nie musisz sie ze wszystkimi przyjaznic widza, ze do nich nie pasujesz i tyle, no chyba ze chcesz zrobic z siebie obiekt kpin - to staraj sie z nimi zaprzyjaznic to sa studia a nie przedszkole, gdzie kazdy z kazdym sie bawi i wszyscy sie lubia

Gość gość
to przykre, ja wlasciwie kazdego moglabym polubic, lubie ludzi, w kazdym jest cos ciekawego... no szkoda

Gość gość
jedna dziewczyna robila sobie ze mnie jaja, a druga wysmiewala mnie na cwiczeniach chociaz nic takiego im nie zrobilam. czemu mnie tak traktuja :( kolega mnie pociesza, zebym sie nie martwila itp. ale on jest w tej samej sytuacji.... meczy mnie bycie outsajderem, w liceum bylo naprawde super, mialam wiele przyjaciol :(

Gość gość
w sumie moze przestane sie odzywac bo chyba racje masz z tym ze zaczynaja sobie kpic.... myslalam, ze dobrze byc przyjaznym i otwartym na innych, ale widac niektorych takie osoby smiesza i staja sie obiektem drwin.....

Gość gość
przechodzi im to dopiero na ostatnich latach studiów, ale chyba sie nie przejmujesz pawianami bez mózgów? Aby celowo komuś bez powodu sprawiać przykrość, wysmiewać go i mieć siebie za lepszego trzeba byc głupią pustą osobą, chyba ci nie zależy na opinii i przyjaźni z takimi?? Bo i po co? Olej ciepłym moczem, zajmij się swoimi sprawami, studiowanie jest już na tyle powszechne, że teraz niestety bydło różnej maści może studiować nic na to nie poradzisz, kiedys tak nie było. 20 lat temu każdy był na poziomie.

Gość gość
a uniwersytutki też niekontaktowe ???

Gość gość
Zobaczysz jak przyjdzie sesja to przylecą do Ciebie po notatki :) A ty im wtedy powiesz f**k off...a co studiujesz?

Gość gość
Spokojnie, kochana, trzymaj się kolegi, z którym się dogadujesz - jeden dobry kumpel, od ktorego można w razie choroby dostać notatki albo pogadać w przerwie wystarczy. Swaggersi, pfff....nie warto przyjaźnić się z kretynami, szkoda nerwów. Patrz na siebie i rób to, co dobre dla Ciebie. A, no i teraz zlewają, a w sesji będą trząść portkami, a później spoglądać z zazdrością na tych, co dostali np stypendium naukowe...albo w ogóle zostali na studiach ;)