Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piję alkohol przed każdą randką

Polecane posty

Gość gość

Bo jestem nieśmiała, a alkohol sprawia że robię się odważna :( jestem żałosna, wiem to. Ale bez alkoholu nie jestem taka wygadana, czarująca i pewna siebie. Piję w małych ilościach wiec jeszcze nikt się nie zorientował, ale boje się że kiedyś w koncu ktoś wyczuje ode mnie alkohol.

Gość gość
wtedy będzie mi ciezko rozmawiac z facetem i wyjdę na spietą sztywniare

Gość gość
witaj w klubie.ja tez jestem po % kims inny.Dusza towarzystwa,mam taka nawijke,ze faceci az przebieraja nogami,zachwycení i rozanieleni.Na trzezwo skryta,zamulona doopa wolowa.Przestan pic,bo po 1 wpadniesz w nalog,a po 2,jesli to ma byc zwiazek,a nie 1-2randki,to co potem?Bedziesz pic na okraglo?Nikt nie zauwazyl,powiadasz.A moze nikt nie odwazyl sie wyrypac Ci tego prosto w oczy?To czuc.Perfumy,tiktaki,itd,ale jesli ta druga strona nie pila,to poczuje.Ja zawsze profilaktycznie gadalam,ze przed randka bylam z kumpela na drinku,bo miala problem i chciala pogadac.Wykrety pijaczki.Ale to juz za mna,uff.

Gość lenka_22
dlatego ja wole dopalacze ich nikt nie wyczuje.

Gość gość
Chyba tez mnie to czeka

Gość gość
alkohol jest to największy wróg dla pijącego , można się o tym przekonać czytając tygodniową relację z nocnych interwencji dzielnicowej komendy policji które kończą się tragicznie . Wszędzie tam gdzie doszło do tragedii najpierw był alkohol.

Gość gośćgjcj
Nay****a laska na randce... Zalosne, serio. To juz wiemy czemu ciagle chodzicie na randki a nie jestescie w zwiazku.