Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martulek89

Super prezent dla faceta

Polecane posty

Gość Martulek89

Mój facet ma niedługo urodziny. Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata. Mam dla niego częściowo przygotowany prezent. Kupiłam komplet seksownej bielizny, w której mu się pokażę usmiech.gif A do tego zrobię pizze w kształcie serca... Kupię jakieś dobre wino, świece, masaż.. Ale chciałabym coś jeszcze zrobić, nie kupować, bo lepsze prezenty są te, które są zrobione przez nas samych. Macie pomysły jakieś??? oczko.gif

Gość gość
Mój facet ma niedługo urodziny. Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata. Mam dla niego częściowo przygotowany prezent. Kupiłam komplet seksownej bielizny, w której mu się pokażę usmiech.gif A do tego zrobię pizze w kształcie serca... Kupię jakieś dobre wino, świece, masaż.. Ale chciałabym coś jeszcze zrobić, nie kupować, bo lepsze prezenty są te, które są zrobione przez nas samych. Macie pomysły jakieś??? oczko.gif a moze strinki lepiej?

Gość gość
Hmm moze zrob w lozku to czego jeszcze nigdy nie robilas badz masz do tego jakies uprzedzenia. Zalezy tez ile jestescie razem i ile i co juz u siebie widzieliscie.

To w ramach prezentu urodzinowego ona ma magicznie pozbyć się swoich preferencji seksualnych i zmusić się do czegoś?:D

Gość gość
obciągnij z połykem, to go najbardziej ucieszy :D

Gość gość
autorko jakaś ty popierdolona ,aż mi ciebie żal

Gość gość
Jak ty będziesz miała urodziny to on założy nowe majtki zakupione specjalnie na tą okazję. Do tego ugotuje ci ziemniaki i schabowego w kształcie serca. Będziesz zadowolona?

Dziękuję za odpowiedzi. Widzę, że w Polsce niedość, że polityka po...ana, to jeszcze społeczność.. Mam gdzieś taką pomoc!

Gość gość
A moze jakas szalowa, frywolna, wieczorowa fryzurka?

Gość gość
Faktycznie bez sensu...ty ubierzesz sie w bielizne i zrobisz pizze w ksztalcie serca....i jeszcze pewnie sama ja zezresz....i jeszcze chcsz zrobic cos sama....to kurwa laurke mu zrob! Koles ma urodziny czy Ty? Wez mu cos kup meskiego i nie traktuj jak przyglupa

Gość gość
Jakiesz flaszke z Koniakiem albo wino.