Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny ile miesięcznie na siebie wydajecie

Polecane posty

Gość gość

Ile na co konkretnie wydajecie (ubrania,kosmetyki,przyjemności) .

Gość gość
Ubrania - 0zł, kosmetyki - 0zł, przyjemności - 0zł cudny los bezrobotnej. Szukam teraz psychologa za 0zł i ciężko jest :(

Gość gość
Ubrania 200 zł ( w zimie więcej kurtka plus buty 700zl) Kosmetyki 250zl Fryzjer kosmetyczka 250zl Fitnes 140zl Kino restauracja z mezem okolo 400 zl Teraz jestem w ciaxy dochadza wizyty i leki to okolo 300 zl

Gość gość
Ok 100tys ale myśle że chyba za bardzo oszczędzam :-D

Gość gość
Głupie pytanie. 4-5 tys miesięcznie.

Gość gość
co miesiąc na kosmetyczkę i fryca 250 zł? masakra

Gość gość
Ubrania to może max. 600zł w skali roku (w tym buty, torebki, biżuteria), kosmetyki też ciężko powiedzieć ile miesięcznie, bo czasem nic a czasem więcej (gdy kończy się 'kolorówka'), więc od 0 do 150zł, przyjemności hm... czyli co? powiedzmy, że słodycze, jakieś drobiazgi itp.. więc jakieś 20 - 50 zł miesięcznie (do kosmetyczki nie chodzę, do spa, na masaże i inne zabiegi nie chodzę a do fryzjera może 1 lub 2 w roku).

Gość gość
różnie to zależy ile wydam na życie i dziecko. Czasem dużo, a czasem grosze tylko na niezbędne kosmetyki

Gość gość
kosmetyczka 200 ciuchy zależy od 200 do 600 pierdoły tzn co ?

Gość gość
zarabiam 3,5k z czego na siebie - ciuchy, kosmetyki i pierdółki wydaję w miesiącu może 150-200zł;)

Gość gość
Tyle ile potrzebuje ;) ... czasami 100zl, czasami 2000zl...

Gość 123mama123
duzo, ale nie bede podawac kwot bo na kafe jak wydzasz wiecej niz 500 to jestes burżuj:D:D

Gość gość
roznie, zalezy co potrzebuje lub co mi sie spodoba:) czasami 1000zł, czasami 200 nie mam czasu chodzic do miasta a zakupy przez net to za duza wygoda...i kasa idzie

Gość gość
średnio 500, ale w tym duzo wiecej bo od stop po glowe ubralam sie na zime ja głownie na ubrania wydaje, bo w kazdym m-cu cos kupuje i kosmetyczka co 3 -4 tyg, kosmetyki co m-c mi sie nie kończą, do fryzjera tez co m-c nie chodzę

Gość gość
Ubrania - zależy od miesiąca, ale na kosmetyki około 200 pęka co miesiąc. Uważam, że to za dużo - no ale to jedyna "przyjemność", bo na innych rzeczach oszczędzam.

Gość gość
Ubrania - trudno ocenić. Nie kupuję regularnie, teraz wszystko mam. Kosmetyki - kolorowe? Czy liczysz szampony, odżywki etc? Myślę, że dzieląc to na miesiące jakieś 2-5zł. Przyjemności - 0zł

Gość gość
stałe: karnet na siłownię 100 kosmetyczka 120 solarium 4x w m-cu 60zł na ubrania i kosmetyki roznie, jest roznica kupic bluzke a kurtkę czy plasczyk:) z kosmetykow tez zalezy czy skonczy sie pomadka za 30zł czy prefumy za 300 tego nie da sie zliczyć w konkretna kwotę

Gość gość
minimum 300zł a gornej granicy nie ma:D 300 to sa moje stale regularne wydatki od x lat

Gość gość takaona
Co miesiąc 300zł na naukę języka angielskiego, jeżeli chodzi o ubrania to trudno powiedzieć bo są miesiące, że w ogóle nie kupuję a np. ostatnio kupiłam 2 kurtki i zapłaciłam 500zł, kosmetyki kupuję jak mi się coś kończy więc trudno policzyć ile, ale nie kupuję drogich .