Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży a mam ochote sobie kupic piwo

Polecane posty

Gość gość

Ja nie chce czekac jescze 3-4 miesiecy na napicie sie piwa :( chce już.Mam jakąs taką chcice dziwnie mocną. Czy bezalkoholowe (takie powiedzmy 0,5%) szkodzi dziecku?

Gość LemonD
Wybacz ale nie rozumiem, ludzie starają się o dzieci a później kilku miesięcy nie mogą wytrzymać bez piwa czy papierosów...Rozumiem cię, też byłam w ciąży a potem rok karmiłam piersią i jakoś mogłam wytrzymać bez specjalnego wysiłku, Wypić możesz, możesz ale moim zdaniem nie powinnaś.

Gość gość
Po jednym (to zresztą 0,33) bezalkoholowym stężenie alkoholu we krwi jest niewykrywalne, więc można chyba zakładać że nie szkodzi. Ja bezalkoholowe piłam- co z tego że "mogę" wytrzymać, jak nie muszę? A ochotę na piwo miałam często, tylko to i cola łagodziło mdłości, z dwojga złego już lepiej chyba bezalkoholowe piwo.

Gość gość
Ja bedac w ciazy od czasu do czasu pilam sobie szklaneczke piwa,bo takiego smaka mialam na nie ze szok i jakos dziecko zdrowe, nie popadajcie w skrajnosc, w alkoholizm dziecko nie popadnie

Gość gość
kup bezalkoholowe i wypij, bez przesady. jedno male, raz na jakis czas nie zaszkodzi (nie mowie o zwyklym z normalnym stezeniem alkoholu)).