Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o tych imionach

Polecane posty

Gość gość

Dla dziewczynki mysle nad imieniem : Jacqueline lub Olivia A narzeczony dla chlopca chce : Dorian , Krystian lub Fraser Podajcie jakie Wam sie podobaja orginalne imiona ;)

Gość gość
krystian jeszcze do przyjęcia le te pozostałe to jak z kosmosu,szczególnie jeśli mieszkasz w Polsce,po prostu śmieszna jesteś a nie oryginalna;)))

Gość gość
Okropne do tego polskie nazwisko np.Stanik i posmiewisko pewne

Gość gość
Nie mieszkam w Polsce wiec skoro ja jestem smieszna to Ty ograniczona :)

Gość gość
A nie może być już po prostu Żaklina? Tylko wymyślasz

Gość gość
Za nim znowu zaczniecie urzerac ojciec tez nie jest polakiem i nazwisko polskie nie bedzie ;)

Gość gość
ograniczona to ty jestes autorko,skoro szukasz porad w sprawie imienia w internecie ,nie mając własnego zdania a o guście nie wspomnę bo imie Jacqueline choc pochodzenia francuskiego to od lat we Francji uważane jest za staroświckei i całkowicie niemodne a wręcz brzydkie

Gość gość
Skoro nie mieszkasz w Polsce to po co pytasz Polakow o zdanie?Polacy lubia polskie imiona a nie zagraniczne ktorych co nie ktorzy nie potrafia napisac ne mowiac o czytaniu

Gość gość
Za kilka miesięcy będzie pewnie wysyp Dorianów :classic_cool:

Gość gość
nazwuj go Frezer to od razu z imieniem zawód na przyszłość ma wybrany he he

Gość gość
No chyba ze w jakims serialu urodzi sie dziecko i nadaja mu imie np Janet

Gość gość
Ja tam mam Antosie stare bo stare ale mi sie podoba

Gość gość
Autorko najwazniejsze aby wam sie podobalo

Gość gość
Jak widac, nie tylko polki mieszkajace w polsce tu bywaja wiec pytam ,jak sie podobaja moje pomysly na imiona i chcialam zobaczyc pomysly innych,ale widze,ze na tym forum siedza same wyrzeraczki nie, tolerancyjne kobiety w ciazy, jak ja :D

Gość gość
Ta Jacqueline to chyba nam chcialas zaiponowac. Tym fraserem tez.nie mieszkasz w polsce a imiona powybieralas takie troszke jak to sie mowi ni w picke ni w oko. Jedno staroswieckie, jedno po polsku napisane, jedno na przymus wymyslne.... Cos ci nie poszlo :)

Gość gość
ja jestem bardzo tolerancyjna ale z tymi imionami to przegięłaś, a imiona i angielskie i francuski,trudno przypiąć do jakiegos kraju nawet

Gość gość
nie wiem gdzie ty mieszkasz ale ja mieszkam we Francji i powiem tylko,ze nikt nie nazywa dzis dziewczynek Jacqueline ! to imie z innej epoki pozostale tez mi sie nie podobaja

Gość gość
Dajcie spokoj ona myslala ze wszyscy beda skakac z zachwytu bo dakie zagraniczne imiona podala

Gość gość
olivia i krystian. żaklina jakoś nie:(

Gość gość
Dla jasnosci :) Wszystkie imiona byly planowane jeszcze przed ciaza.Olivia czy Oliwia , dla mnie bez znaczenia, podobalo mi sie od dawna. Jacqueline jest tez imieniem uzywanym w Anglii , nawet nie wiedzialam,ze ma pochodzenie francuskie.Natomiast imiona dla chlopca wybieral moj narzeczony ( pol anglik pol jamajczyk ). Wybieral ze zbioru i polskiego i angielskiego z tad ta rozno rodnosc.Tak wiec drogi gosciu, przydaloby sie wniknac najpierw za nim sie oceni , taka mala rada na przyszlosc.

Gość gość
ehh moj maz jest z pld europy i zreszta nie tylko u niego w kraju, ale i Wlosi i Grecy, mianem Doriana w slangu nazywaja robienie sobie dobrze lewa reka, a Manuela prawa.. a fuj

Gość gość
bravo ale gdybyś tak napisałą na samym poczatku to może ten temat rozwinąłby sie inaczej?

Gość gość
ORIGINALNA to ty jestes autorko. Jacqueline, Fraser a na deser krystian pisany po polsku :D gdzie mieszkasz? W pazeczewie? :)

Gość gość
2013-10-24 21:01:38 [zgłoś do usunięcia] gość ehh moj maz jest z pld europy i zreszta nie tylko u niego w kraju, ale i Wlosi i Grecy, mianem Doriana w slangu nazywaja robienie sobie dobrze lewa reka, a Manuela prawa.. a fuj A fuj,to twoj maz i ty przy okazji :O Jedno i drugie imie-normalne.

Gość gość
przydaloby sie z gory napisac o tym a nie wymagac zeby kazdy byl jasnsowidzem :O

Gość gość
w polsce czy zagranica??

Gość gość
Pytasz to odpowiadamy. Jak robisz od poczatku jakies" tajemnice" to twoj problem. Napisalas, ze w polsce nie mieszkasz a mnie wali gdzie to nie w polscejest. Ojciec polakiem nie jest jak napisalas ale laskawie nie wyjasnilas z jakiego kraju a wymagasz zebysmy dopytywali iI zgadywali. Zalosna popisowka.

Gość gość
jakby nie było imiona nie trafione ,nieciekawe i nizbyt ładne nawet na warunki "niepolskie"