Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w dom cukier do herbaty

brak seksu kara dla faceta

Polecane posty

Gość gość w dom cukier do herbaty

witam chciłabym się dowiedzieć czy stosujecie taka "karę" wobec swoich mężów/partnerow. I czy na was mężczyźni coś tkiego działa? Ja jestem mężatką od 6 lat i nigdy do takich metod się nie uciekałam chociaż wielokrotnie słyszałm taka radę od mojej szwagierki.

Gość gość
Jest strajk? Znajdzie się łamistrajka. I co wtedy? Będzie lepiej?

Gość gość
Jak mnie moj slubny wnerwi to mu tydzien nie daje.

Gość gość
to facet pójdzie do innej tego chcecie?

Gość gość
Gorzej, jak on się wnerwi. I wypnie tyłek wtedy, gdy będziesz napalona...

Gość gość
To pomyśl, że może tylko Ty mu nie dajesz.....Prowokujecie, potem płaczecie i tyle w temacie. Znajdzie się taka, która nie będzie robić fochów.

Gość lala ola la
jak najbardziej działa !

Gość gość
Ja daje kiedy on chce. Zamykam oczy i marze o innym.

Gość gość
W taki sposób robisz z seksu kartę przetargową, więc facet zaczyna cię postrzegać jako dziwkę, dla której małżeństwo to instytucjonalna prostytucja. Ja bym szczerze powiedziawszy stracił szacunek do swojej żony, gdyby robiła takie numery.

Gość lala ola la
oczywiście jezeli bardzo przegnie - a nie za byle co. I jak slysze te durne rady że zaraz poszuka sobie innej to mnie to mnie to rozśmiesza. Wypowiadający się tak to chyba sami seksoholicy..

Gość lala ola la
jakie numery? jak przegniesz chłopie to mamy udawć ze wszystko jest o.k i wskakiwać wam do łóżka jak gdyby nigdy nic? załosne.....brak seksu i od razu zaczynacie rozumiec ze cos nie tak zrobiliscie....

Gość LadyBella
Przecież to czysta definicja manipulacji, granie na potrzebach. Tylko żałośni ludzie, którzy nie potrafią rozmawiać uciekają się do takich metod.

Gość gość
Moja mi daje tylko w swieta. Ale kara.

Gość lala ola la
manipulacja czy nie- i tak działa

Gość gość
ja tak nigdy nie robiłam, moim zdaniem to głupie zachowanie, no i po co sobie odmawiać przyjemności?

Gość gość
hmm, ja wole spotykac się z facetami, którzy sami wiedzą jak coś źle zrobią ewentualnie wiedzą, bo im o tym powiem, brak seksu jako kara? :) a dlaczego mam przy okazji karać samą siebie?

Gość gość
kobiety myślą, że facet będzie na ich skinienie byle by seks miał :P

Gość gość
Moj jest bardziej napalony jak zwierze.

Gość gość
jakie numery? jak przegniesz chłopie to mamy udawć ze wszystko jest o.k i wskakiwać wam do łóżka jak gdyby nigdy nic? załosne.....brak seksu i od razu zaczynacie rozumiec ze cos nie tak zrobiliscie.... xx W takich sytuacjach to się rozmawia a nie gra seksem. Po takim zachowaniu człowiek sam traci chęć na seks z żoną. Bo co dziś się ze mną kocha, bo posprzątałem? A wczoraj nie chciała, bo coś zrobiłem nie po jej myśli? Jak by mi żona dawała do zrozumienia że seks to tylko zapłata, to bym odszedł, mężem prostytutki nie zamierzam być.

Gość lala ola la
super jeśli się na takiego trafi że wie od razu że się źle zachował- ale to rzadkość

no nie wiem, mi tłumaczono, że dla seksualnych seks jest jak powietrze, więc nie rozumiem - żarcia też mu odmówisz:O i co wtedy? on pójdzie na dziwki a Ty do kochanka?

Gość lala ola la
poruszasz banalne zachowania typu- nie posprzątanie mieszkania chociażby- mi chodzi mi o powazne przegięcia

Gość LadyBella
manipulacja czy nie- i tak działa ******** Czyli nie masz szacunku do swojego faceta, jesteś po prostu żałosna, że musisz uciekać się do gierek, zamiast jasno powiedzieć co ci się nie podoba.

Gość lala ola la
lubie seks ale nie jestem jak zwierze w rui żeby nie wytrzymać jakiegos czasu bez

Gość gość
A ja bym chciala co noc. Ale on ma jazdy.

Ja tak nie robię, bo brak seksu byłby karą również dla mnie. Mogę manipulować facetem nie używając do tego dupy, ale i tak bardzo rzadko to robię, bo uważam,że gierki w związku są zbedne. Jak czyms mnie wkurwi to wprost mowie ocb.

nie wiem czy wiesz, ale takie zabawy z popędem zaprowadzą Cię do depresji, a faceta - do zdrady. a, bo Ty lubisz być zdradzana? ten fetysz też ma swoją nazwę. w przyrodzie nic nie ginie jak to powiedział jeden z moich znamienitych adwersarzy na tym forum

Gość lala ola la
czytaj ze zrozumieniem- nie chodzi o banalne przypadki