Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w dom cukier do herbaty

brak seksu kara dla faceta

Polecane posty

Gość gość
Lala ola, jasne ze nie kazdy wie od razu, że zrobił coś co nas zdenerwowalo lub zranilo ale własnie po to wymyslono rozmowe miedzy ludzmi zeby mu powiedziec a nie stosowac jakies tanie chywty.

Gość gość
Ja bym sobie w takiej sytuacji pomyślał "a to w związku seks jest tylko dla mnie i za coś" i nie kwapił bym się potem żeby się starać w łóżku. Po co się starać, odgrywać jakąś grę wstępną itp. skoro seks jest tylko dla mnie. Wejść, poroochać i spoko :)

Gość lala ola la
kultura jak zawsze na kafe z życia wzięte jezeli facet raz i drugi schla sie za przeproszeniem jak swinia- narobi wstydu - mimo ze na trzezwo nigdy by sie tak nie zachował (rozmowy do niczego nie prowadzą)- wtedy mamy udawac ze nic sie nie stało i za dwa dni isc z nim do łózka jakby nigdy nic? no proszę was- chodzi o takie przypadki gdzie naprawde seks jest karą bądz nagrodą jeżeli można to tak ując

Gość gość
My tylko chodzimy po wodce i nie ma problemu w seksie.

Gość gość
@LadyBella Przecież to czysta definicja manipulacji, granie na potrzebach. Tylko żałośni ludzie, którzy nie potrafią rozmawiać uciekają się do takich metod. - buziak dla Ciebie kolezanko. ----------------- Kiedys slyszalem tekst na jakiejs\ imprezie rodzinnej, gdzie bylo mlode malzenstwo i maz cos tam glupigo odpalil dla zartow a ta przy wszytkich wtracila test w stylu, ze bedziesz mial znow kare na seks czy cos takiego. ale sie wszytkim smutno tego kolesia zrobilo :/ Porazka, ja na drugi dzien bym zlozyl papiery rozwodowe, jesli trafilo by mi sie takie stworzenie.

Gość gość
wiadomo, ze jak sie poklocisz to jestes mniej dostpena, ale nie mowisz o tym w ten sposob. " od dzis masz kare na moja dupe bo wczoraj schlales ryj" - jak w przedszkolu.

Gość lala ola la
w kółko podajecie przykłady beznadziejnych przypadków odmawiania seksu.. nie o to chodziło

Gość gość
Ale wtedy to nie jest tylko brak seksu, ale w ogóle obrażanie się i bycie oschłym dopóki facet nie porozmawia, nie przeprosi itd. To nie to samo co manipulowanie łóżkiem które jest żałosne. Osobiście nie mam szacunku do kobiet które stosują takie gierki, połączenie manipulatorski, feministki i prostytutki, błeeee aż rzygać się chce na samą myśl.

Gość gość
odpowiadajac na podany przez ciebie przyklad: to wtedy bardziej sobie plulabym w brode ze wzielam sobie faceta z problemem alkoholowym i brakiem oglady za meza ewentualnie jak zaczal tak pic dopiero niedawno, uwzalabym raczej zeby nie zostal alkoholikiem (o ile juz nim nie jest), masz 15 lat ze uwazasz, ze przez brak seksu będzie mniej pił?? serio?

Gość lala ola la
nie trzeba mówić wystarczy nie dać - a nie być na kazde zawołanie

Gość gość
A moj nie chce wogole!

Gość lala ola la
kazdy facet który schla się raz czy dwa w miesiącu jest alkoholikiem?

Gość szczotkaaaaaaaaaaaa
" lala ola la kultura jak zawsze na kafe z życia wzięte jezeli facet raz i drugi schla sie za przeproszeniem jak swinia- narobi wstydu - mimo ze na trzezwo nigdy by sie tak nie zachował (rozmowy do niczego nie prowadzą)- wtedy mamy udawac ze nic sie nie stało i za dwa dni isc z nim do łózka jakby nigdy nic? " x nie, wtedy zapisujemy go na terapie, i tak w ogóle gratuluje wyboru ;)

Gość rous
ja myśle ze to nie tak. Jak się człowiek z kimś pokłóci to po prostu raczej nie ma ochoty się z tą osobą kochać póki nie dojdzie się do porozumienia no nie.

Gość lala ola la
jezeli jest alkoholikiem to oczywiście ze nie pomoże- ale jeżeli nie jest to następnym razem sie zastanowi dwa razy czy warto tak zrobić..

Gość gość
nie wiem czy juz jest alkoholikiem czy jeszcze nie i to sie nie zdarzy ale jezeli robi to co napisalas w swoim przykladzie to na pewno ma problem z alkoholem

Gość gość
Kiedys slyszalem tekst na jakiejs imprezie rodzinnej, gdzie bylo mlode malzenstwo i maz cos tam glupigo odpalil dla zartow a ta przy wszytkich wtracila test w stylu, ze bedziesz mial znow kare na seks czy cos takiego. ale sie wszytkim smutno tego kolesia zrobilo :/ Porazka, ja na drugi dzien bym zlozyl papiery rozwodowe, jesli trafilo by mi sie takie stworzenie. xxxx Jakbym usłyszał od żony teks o każe lub szlabanie na seks, to bym się chyba przez 2 miesiące do niej nie odzywał. A jakby mi taki numer przy ludziach zrobiła to bym nawet się nie wahał, tylko na drugi dzień pozew o rozwód złożył a z nią nie chciał nawet więcej rozmawiać.

Gość gość
leczenie z pijanstwa brakiem seksu :D ciemnogrod

Gość lala ola la
nie mój wybór- ale to nie o to chodzi- ja uważam że po prostu seks jest czasem karą a czasem nagrodą i tyle.

Gość gość
jezeli jest alkoholikiem to oczywiście ze nie pomoże- ale jeżeli nie jest to następnym razem sie zastanowi dwa razy czy warto tak zrobić.. x Albo na przekór zacznie robić to częściej i tak przez eskalację będziemy mieli kolejne głupie małżeństwo zakończone rozwodem, bo dogadać się nie umieli.

Gość lala ola la
ten znowu w kółko swoje- nie chodzi o alkoholika i leczenie seksem- czytanie ze zrozumieniem się klania

Gość gość
nie mój wybór- ale to nie o to chodzi- ja uważam że po prostu seks jest czasem karą a czasem nagrodą i tyle. *********** To się nazywa prostytucja

Gość lala ola la
w tym przypadku podziałało

Dla mnie to głupota.To by bowiem oznaczało,że facet ma dostawać nagrodę jak jakiś piesek za przeproszeniem?Jest grzeczny to dostaniesz przysmak?Żenada.Rozumiem,że po kłótni jest nam przykroi nie trzeba się od razu wtedy rzucać na drugą osobę ale przecież po to jest rozmowa i słowo "przepraszam" a takie gierki są dla starych,wrednych bab które wpychają takim zachowaniem swoich mężczyzn w objęcia innych kobiet.

Gość gość
lala ola la zrobisz mi loda za nowe jeansy?

Gość gość
tez słyszałem, niepotrzebnie Ci dałam wcześniej, tak to byś sie bardziej starał i padło wszystko kompletnie

Gość gość
nie raz i nie dwa ostatnio taka kara już 2 miesiące trwa...mi się nie chce nawet jemu bardzo a chodzi jak w zegarku

Gość gość
Są kobiety i są k...wy, ja tam wolę te pierwsze :)