Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula8919

Łuszczyca pomóżcie błagam

Polecane posty

Gość kasiula8919

Witajcie! Dzisiaj spadł na mnie wyrok; Łuszczyca krostkowa. Po anginie ropnej poszłam do dermatologa. Myślałam, że to uczulenie na antybiotyk, a tu taka diagnoza...jestem załamana..dostałam książkę leków. I żadnej szansy na wylecznie. A mam 24 lata..................... masakra... jestem przerazona...;( Ktoś jest ze mną?;(

Gość Delikatny Mietek
Po sprawdzeniu w google co to takiego, prawie się wyrzygałem :(

Gość no i tajemnica wyjasniona
a masz bardzo nasilone objawy?? z tego co wiem łuszczyca cyklicznie zanika i powraca... gdzie na ciele masz zmiany?

Gość Kasiulekkkkkkkkkk
Ja mam łojotokowe zapalenie skóry od 3 lat. Mówi się, że to choroba, którą nie da się wyleczyć, ale ja wierze, że da i od roku próbuje wielu terapii. Wiem jedno: Dermatolodzy to banda debili.

Gość niektórzy tu są ciekawi
strzel foto, żebyśmy mogli zobaczyć wysyp w początkowej fazie, ew. pokaż zdjęcie z neta, na którym widać zmiany podobne do twoich :)

Gość kasiula8919
Wystarczy sobie wygooglać. To nie są początkowe zmiany. Gościu od pierwszego postu- nie mam, aż tak zaawansowanych, za wczasu poszłam do dermatologa. Ale mimo wszystko. Cholera, że mnie musiała złapać choroba genetyczna, pomimo, że u nikogo z pokoleń wyżej, które znałam nie uaktywniła się.