Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erika2020

problem z narzeczonym i bratem

Polecane posty

Gość erika2020

A wiec mam 20 lat, z moim narzeczonym planujemy ślub i wszystko by było pięknie gdyby nie mój brat, nie akceptuje mojego Pawełka, nie lubi nie wiem dlaczego ale tak bylo od początku jak jesteśmy razem nie znał go a już mu nie pasowało że mieszka w małym mieszkaniu, ma dużo rodzeństwa, kiepsko się uczy itd. Mama od początku mówiła żebym się nie przejmowała bo ona, tata i reszte rodzeństwa go lubią. Ale ja nie wiem co robić, cały czas mi i Pawłowi dogaduje. Nie chce myśleć co bedzie na ślubie, nie chcialam go zapraszać, ale to tak nie wypada. Chciałam sie wyprowadzić od rodziców ale teraz nie mam gdzie dopiero za rok, a chcieli byśmy zamieszkać razem. Mieszkamy w dużym domu, to mógł by się wprowadzić na ten rok ale brat nie zakceptuje go.

Gość gość
o co chodzi z tym że kiepsko się uczy ? Brat trochę racji ma, przecież nie będziesz narzeczonego utrzymywać

Gość erika2020
Nie on teraz pracuje, z tym że kiepsko się uczy to to że nie jest jakimś kujonem i że jest z biednej rodziny a ja pochodzę z tej zamożniejszej trochę i to mu nie pasuje. Nie jestem jakąś blacharą, kocham go!

Gość gość
Widać więc że brat pochodzi z tych co lubią dyskryminować biedniejszych

Gość erika2020
Dyskryminuje, może zazdrość przez niego przemawia on ma 30 lat i nie ma dziewczyny, narzeczonej, żony. Właśnie z powodu zbyt dużych wymagań.

Gość gość
nie rozumie dlaczego ludzi dzieli się na tych biednych czyli gorszych i tych bogatych czyli lepszych.