Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z byłą córką

Polecane posty

Gość gość

Moja była córka nie chce się wynieść z domu. Jak mam jej się pozbyć z mojego życia?

Gość gość
co oznacza "była" dziecko zawsze jest dzieckiem rodziców

Gość gość
Ktoś, komu bezgranicznie ufałam, a kto zawiódł mnie na całej linii puszczając się za pieniądze z tak zwanymi "sponsorami". Mój dom nie będzie schronieniem dla patologii. Nie tak wychowywałam moje dziecko. Ona po prostu dla mnie umarła.

Gość gość
Wychowałaś kurwę, żyj z tym teraz.

Gość Robert Stejkowski
Ile córa ma lat? Pracuje? Może warto rozważyć jej wyrzucenie po prostu z domu :)

Gość gość
Wychowałam kurwę? Dobre sobie! To jest porządny dom, nikt tu jej takiego przykładu nie dawał, nie wiem skąd go podłapała i szczerze mówiąc nie chce już wiedzieć. Myślałam, że mamy dobry kontakt, że o wszystkim mi mówi. Ma 21 lat, nie pracuje. Bo tego, co robi nie nazwę pracą zarobkową, chociaż na pewno czerpała z tego niemałe korzyści finansowe.

Gość gość
ale Ty jesteś głupia, "była córka:" to nie jest Twoja córka, na którą się wypięłaś, analfabetko:O wytłumaczę Ci na własnym przykładzie. mój facet ma dzieci z pierwszą żoną i ta żona nastawia dzieci przeciwko mnie. mam więc problem z byłą żoną i byłymi dziećmi mojego męża, rozumiesz teraz, oślico?:O

nastepna, ktora powinna sie isc leczyc. dzieci dla twojego meza nadal sa dziecmi, a nie bylymi dziecmi. byla... to tylko zona. a ty pewnie jestes podstepna zmija.

Gość gość
A grzeczniej nie można? Dla mnie stwierdzenie "była córka" oznacza kogoś, kogo przestałam uznawać za swoje dziecko i przestańmy się rozwodzić nad niuansami etymologicznymi, bo sprawa nie tego dotyczy.

Gość gość
oj mamusia przyjdzie taki dzien ze bedziesz zalowac tego jak postapilsa z corka. To ze nie dajesz sobie rady z nia to tylko twpoja wina!!!!!!!!szukaj problem u siebie!

nie sadze aby to byla jej wina. towarzystwo i komputery tu szukalabym poczatku zejscia na niewlasciwa droge. odpowiadajac na pytanie... wymien zamki, spakuj dziewuche i wystaw na zewnatrz tobły. jednak... córka zawsze będzie córką.

Gość gość
A Pan/Pani to pewnie rodzic roku? Nie ma złotej recepty na wychowanie porządnego człowieka. Jako matka dokładałam wszelkich starań, by na taką osobę wyrosła, choć wiadomo, że jak wielu innych rodziców popełniam błędy. Jest jeszcze szkoła i środowisko rówieśnicze i tego, co tam się dzieje nie jesteśmy w stanie w pełni kontrolować z pozycji rodzica

Gość Robert Stejkowski
Oczywiście, że to nie jest jej wina. Po prostu zdarzają się takie szmaty i kuuurwy i co by rodzice nie zrobili ona i tak będzie ścierwem, przykro mi. Znam dobrze przypadek gdzie starzy od dziecka dobrze wychowywali dziewczynę, poświęcali bardzo dużo uwagi a przy czym dodatkowo kasy bo dziani są a córka co? Dała dupy połowie miasta :D

Gość gość
najprościej wyrzucić z domu,wyrzuć twoje prawo po prostu każ jej się wyprowadzić,pewnie coś sobie znajdzie,poradzi sobie jak piszesz jest obrotna,pewnie z czasem znajdzie pracę,się ustatkuje wyjdzie za mąż będzie miala dzieci....a ty z rozżaleniem będziesz pisać na forum że córka nie zaprosiła cie na ślub,że nie poznałaś swoich wnuków,że córka się na ciebie wypiela i nie chce pomóc schorowanej starej matce czy ojcu. Uniesiesz to??? Jak tak to wywal ją z domu.

Gość gość
Napisałam ten temat w złości i rozżaleniu, a prawda jest taka, że nie wiem co robić. Nie wiem, czy serce pozwoli mi ją wyrzucić za drzwi. Ale jak pomyślę, że moje rodzone dziecko za przeproszeniem gziło się z jakimiś prykami za pieniądze to mam ochotę umrzeć z bólu. To dla mnie po prostu życiowa klęska.

Gość gość
Mamusiu, to ja :) w przerwie między jednym pruciem a drugim wpadłam na kafe a Ty mnie tu obsmarowujesz w najlepsze. Ładnie to tak? Jak wrócę z mojej ciężkiej fizycznej pracy :D to dostaniesz szturchańca w miednicę i pójdziesz spać do piwnicy. A jak dalej będziesz mnie oczerniać publicznie to zamknę na kłódkę i będziesz srała pod siebie do końca marnego żywota. :D

Rozmawialas z nia? Dlaczego poszla na latwizne? Wiem ze rzadza teraz emocje,jestes wsciekla i zawiedziona na czlej lini.Juz nie dzis,jak ochloniesz,pogadajcie :) Powodzenia zycze i wyjasnienia sprawy. Nie postepuj pochopnie. Na marginesie.Nie bronie twojej corki ani nie mam ochoty obstawac za nia.Zle zrobila.Mozesz zadac przeprosin,naleza ci sie.

Gość gość
jak sie pieprzy za forse to niech wynajmie mieszkanie i zejdzie ci z oczu, powiedz jej to !

Gość gość
Próbowałam z nią rozmawiać. Pierwsza rozmowa była w strasznych nerwach, padły gorzkie słowa... później podjełam temat już bardziej na spokojnie ale po prostu ciężko wierzyć w to, co usłyszałam. Że to teraz zupełnie normalne, że inne koleżanki wcale nie są lepsze, i że jak MI tak bardzo zależy to MOŻE przestać. Nie wytrzymałam i dałam jej w twarz za te słowa..

Gość gość
ja sama mam corke 25 letnia, nie slyszalam o tej modzie zeby sie prostytuowac. jak ma taka chcice to wydaj ja za maz, maz ja i zaspokoi i zlapie za morde, sorry.

Gość gość
dalaś jej w twarz więc jej nie szanujesz, to jak ona ma szanować sama siebie,jest dorosła,a ty nie masz prawa jej uderzyć bo postępuje wbrew twoim oczekiwaniom. Naprawdę zastanów się dlaczego to robiła,dlaczego jej kodeks etyczny jej na to pozwolił,to my rodzice wpajamy dzieciom pewne wartości. Dlaczego to robiła że dla pieniędzy to wiemy ale dlaczego zgodziła się na taki sposób"zarabiania"

Gość gość
ladyvaga no sorry a czyja to wina bo chyba nie dziciaka? samo sie nie wychowalo?? ktos mu pozowolil na to wszystko!!!!!!!

Gość gość
niestety w jakiś sposób odpowiadasz za to co się z nią stało,nie tak łatwo uznać to nie może być moja corka" musiałaś popełnić jakieś błędy nie jesteś święta,nie umiałaś jej przekazać co jest ważne

Mimo ze nie mieszkam w Polsce slyszalam o tej "modzie " Nie wiem na ile twoja corka ma wpojone wartosci swojego mniemania. Czy to byl tylko durny wyskok glupiej baby,bo ciezko powiedziec malolaty. Argument ze kolezanki tak robia,to argument zerowy.Ona ma szanowac SIEBIE.Miec szacunek do wlasnego ciala i swoich mysli a nie do portwela sponsora.Moje dziecie zawsze chce byc "ganci"(elegancki) naklejka na pielusze ma byc prosto :D

Gość gość
ktos mu pozowolil na to wszystko!!!!!!! --- sama sobie pozwolila, pod matki kuratela nie jest juz od 3 lat moja droga.

ha ! walsnie ze prawda,ale nie do konca. Czasem najlepsze wychowanie niewyklucza seryjnych zabojcow,g****icieli dzieci i tych co torturuja zwierzeta.Nie koniecznie popelnila blad. Jak sie ma 21 lat,to troszke oleju w nim powinno byc.

Gość gość
gościu z 01:09 idąc twoim tokiem myślenia to i matce nic do tego jak córka zdobywa pieniądze.

Gość gość
gościu z 01:09 idąc twoim tokiem myślenia to i matce nic do tego jak córka zdobywa pieniądze. --- Zgoda, ale niech wypieprza od mamusi z pieleszy na swoje.