Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozew o rozwód

Polecane posty

Gość gość

Moje małżeństwo od dawna nie układa síę.Przez to czuję síę źle psychicznie, wyżywam síę na dziecku.Chodzę ciągle przygnębiona i smutna.Proszę podpowiedzcie jakie papiery trzęba złożyć i jak długo síę czeka na termin rozwodu.Chcę też obciążyć kosztami męża.Ile kosztuje rozwód???Czy trzęba brać prawnika???

Gość gość
Czy ktoś mi pomoże??

Gość gość
podbijam,też chętnie się dowiem

Gość gość
pozew o rozwód, 600 zł. Ile się czeka to zależy od 3 miesięcy wzwyż. mój mąż złożył pozew w sierpniu- jeszcze nie dostałam pisma z sądu o wyznaczeniu terminu, ale dowiedziałam się sama kiedy jest pierwsza rozprawa i powiedzieli mi, że w grudniu (ale pierwszy termin który był ustalony to był luty- pewnie ten drugi termin to jakieś miejsce się zwolniło)

Gość gość
smutne i przykre. jak sie juz nie da uratowac to tak trzeba zrobi moze jeszcze sprobujcie zawalczycm czlowiekiem po czasie m inny z kazdym innym czlowiekiem po czasie jest to samo

Gość gość
Jestem w takiej depresji,że nawet zwykłe czynności to dla mnie wielki problem.Jakie dokumenty i w ilu egz.złożyć??Nie stać mnie w całości pokryć sprawę rozwodową.

Gość gość
wyjedz moze na troche nabierz sił wyjdz z przyjaciólmi odzyskaj sile warto

Gość gość
Jest źle ze mną.Przez te złe samopoczucie jestem wiecznie chora,moja odp***ość pada.Dzisiaj nie poszłam do pracy.Mam dość ciągłego przeziębienia.Jak mam wyjść ze znajomyni? ??albo jestem chora albo mam depresję.