Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojemu mezowi nie podobaja sie moje wlosy

Polecane posty

Gość gość

Uwaza ze sa za rzadkie za delikatne. Ciagle na necie szuka info co mozna z tym zrobic a kochac sie chce tylko jak mam peruke. A w ogole to bardzo rzadko sie kochamy.Twierdzi ze wczesniej tj przed slubem tego nie widzial a teraz mu to przeszkadza. Czuje sie fatalnie. Niczego nie ukrywalam .Wiadomo ze wspolne mieszkanie odkrywa mankamenty urody, ale przeciez gatunek wlosow sie nie zmienil. Twierdz ze nie widzial ich wczesniej tak dokladnie. Problem wydaje sie absurdalny ale nie jest. Mam ochote sie rozwisc przez to bo czuje sie nieatrakcyjna, moja samoocena spadla. Mowilam mu zeby sprobowal spojrzec na mnie laskawiej ale on wciaz sie nakreca tematem. Zauwazylam ze szpera po necie zeby cos z tym problemem zrobic. Ja dbam o wlosy ale genow nie przeskocze. Mam tego serdecznie dosc. Smutno mi ze mu sie nie podobam ze dla niego to jest naprawde duzy problem. Jestem przez to zazdrosna bo podejrzewam ze napatrzyl sie na piekne wlosy jakiejs kolezanki z pracy i mnie porownuje. Sa klotnie z tego powodu. Ale gdybym czula sie atrakcyjna w jego oczach nie mialqbym powodow do podejrzliwosci. Co mam zrobic?

Gość gość
a on jest taki idealny? wszystko ma takie jak trzeba?

Gość gość
podeślij mu na maila link do strony o powiększaniu penisa i napisz, że nie wiedziałaś jak mu o tym powiedzieć a nic wcześniej nie robiłaś z włosami? tzn. nie doczepiałaś jak chodziliście na randki? wiedział jakie masz włosy? swoją drogą to jakiś niedojrzały facet, współczuję i mogę tylko się domyślać jak się czujesz

Gość gość
Nic nie doczepialam. Powiedzial ze sie przyjrzal po slubie, ze po nocy po odgniecniu na poduszce widac jakie sa. Przyznaje ze nigdy nie byly imponujace, ale ie doczepialam, mogl si przyjrzec. Czuje sie strasznie. On o tym wie, ale zdaje sie ze to do niego nie dociera. Nawet przeszczep proponowal. Zawsze byly delikatne. Nie podoba mu sie to. W ogole to mam wrazenie ze woli kobiety o wloskim typie urody. Ja jestem blada blondynka. Ale naprawde to widac na pierwszy rzut oka i delikatnosc wlosow tez wiec wyobrazcie sobie szok gdy mnie odrzucil z tego powodu. Nie czuje sie atrakcyjnie.

Gość gość
współczuję męża też mam mizerne włosy, zaczęłam regularnie łykać biotebal, strzygę włosy na "boba", jak tylko mam kasę chodzę na zabiegi rewitalizujące do fryzjera (80 zł), używam profesjonalnych produktów do stylizacji (kemon), staram się dobrze odżywiać, i to wszystko z marnym efektem, długich, mocnych loków to nie będę miała nigdy, teraz uczepiłam się tego biotebalu, może coś to da, trzeba łykać pół roku a ja dopiero zaczęłam :(

Gość gość
" kochac sie chce tylko jak mam peruke" Ty chyba sobie jaja robisz

Gość gość
mąż z samego rana, po przebudzeniu, też pewnie nie pokazuje swojego najlepszego oblicza :/ żałosny typ, ślepy czy idiota ?

Gość gość
Niestety jaj sobie nie robie. A najlepiej jak bym miala ciemniejsza karnacjedo tego. Czuje sie oszukana. Podobalam sie mezczysnom taka jaka jestem, blada delikatna. Moglabym byc z kims komu sie podobam. Nie naciskalam na malzenstwo, po prostu powiedzialam tak. Sam chcial mnie poslubic. Mowi ze nie widzial bo hormony szalaly czy cos w tym stylu. Myslalam ze wyglad to sie widzi i sie wie. Ja rozumiem nizgodnosc charakterow po slubie niedopasowanie ale wlosy ktore mialam takie jak mam? Fakt ze je skracalam ale przeciez odrastaja. Nie mialam grzywki chcial grzywke mam grzywke nie chce grzywki. Jak dotyka moich wlosow to cala sztywnieje w srodku bo wiem ze mu sie nie podobaja.

Gość gość
wiesz co, Twój mąż chyba większych problemów w życiu nie ma, że czepia się o pierdoły. Mój mąż np. jest za gruby, łysy, żaden przystojniak, ale jest kochany, ma dobre serce, po prostu dobry człowiek na życie, ja sama mam nadwagę, nie jestem zgrabna, idealna. Myślę, że fortel z tym penisem jest dobry, trzeba go sprowadzić na ziemię. Żeby otrzeźwiał, życie to nie konkurs piękności. A uroda przemija, nic nie jest na zawsze. Jak nie pomoże zawsze możesz go zostawić, znaleźć jakiegoś normalnego, macie dzieci ? Mam w rodzinie chłopaka, który jak poznał swoją dziewczynę, to powiedział, że to paszczur, ja bym nie mogła być z takim facetem. Dla mojego męża jestem naj pomimo moich grubych nóg.

Gość gość
to niech ci da na ten przeszczep,ciekawe czy tak bez słowa wyrzuci 20 kawałków

Gość gość
Współczuję. Każ mu też zakładać peruke, niech zrobi sobie kaloryfer na brzuchu, non stop go upominaj o to. Ze zamiast leżeć przed tel niech pocwiczy, niech tego nie je bo mu w brzuch pójdzie. Drecz go wręcz maniakalnie. A nim się nie przejmuj. Olej dziada i tyle. Ignorancja zdzialasz wiele niż przejmowaniem się .

Gość gość
chcailabym zobaczyc twoje wlosy zeby to ocenic ! moze ten twoj facet ma skryty fetysz gestych wlosow i go podniecaja jakies wielkie czupryny

Gość gość
Dziecko w drodze. Niestty trudno mi go olac, nie przejmowac sie, chyba ze sila woli przestane go kochac i znienawidze, albo stanie sie obojetny w moich oczach, tylko ze wtedy to po co byc razem, zeby sie meczyc? On uwaza ze facet nie musi wygladac ze'to domena kobiety. Jest mi bardzo bardzo zle.. Nigdy nie mialam bujnej czupryny wiec gdyby to bylo az takie wazne od razu by mnie przekreslil. Moje wlosy w kitce'maja obwod 5 cm, wiec wiadomo, geste nie sa,delikatne, cienkie, ale sie staram, nie wyrosnie ich nagle dwa razy tyle ani nie zwieksza grubosci bo zawsze byly cienkie cienki wlos sam w sobie delikatny.

Gość gość
Teraz temat troche odpuscil, skrycie szpera po necie. Ale zapowiedzial ze po ciazy ze zdwojona sila wrocimy do tematu. Wtedy chyba ja ze zdwojona sila zechce od niego odejsc. Trudno, dziecko wychowywac sie bedzie bez ojca. Niech sobie poszuka kobiety o bujnych wlosach ja juz mam dosc cierpien.

Gość gość
Dziecko w drodze. A wiesz co będzie po porodzie? Połowa tych włosów co masz zacznie wypadac i co wtedy?

Gość gość
Wlasnie nie wiem co wtedy. Jest ich wystarczajaco malo, ale lysa nie jestem. Bede brala witaminy te ktore biore teraz. Podobno to niweluje wypadanie. Stosuje maski naturalne, olejuje wlosy, malo ich wypada, wzmocnily sie ale delikatne jak byly tak sa tylko bardziej sie blyszcza.

Gość gość
powiedz mu krótko że skoro nie pasuje mu jakie masz włosy to lepiej się rozwieść bo ty przez to cierpisz a człowieka się kocha takim jakim jest bo nikt nie jest idealny

Gość gość
Sam widzisz gosciu az trudno uwierzyc ze to nie provo. Niestety to prawda. A to co tu napisalam to wierzcholek gory mojego cierpienia mojego rozcarowania mezczyzna ktoremu powiedzialam sakramentalne tak.

Gość poorchavva
Sorry ale to jakis p***b. Rozumiem,ze podobaja mu sie mocne wlosy,ale bez jaj,takie masz geny i juz. Nie badz taka oferma,opieprz go porzadnie,a jak tak mu sie wlosy nie podobaja,ze sie bzukac nie chce,to niech w********a. Juz bym w podskokach peruke zakladal,dobre sobie

Gość gość
Powiedzialam mu to, ze skoro az tak mu sie nie podobaja to moze sie rozwiezc. Odpowiedzial ze moze cierpec ze mi przysiegal ze jest i bedzie wierny ze zycie to nie bajka czy cos w tym stylu. Na prawde mimo ciazy bylam nastawiona na rozwod, ale oprocz tego tematu dobrze sie z nim zyje wiec odpuscilam, tylko obawiam sie ze kolejnym razem nie bedzie rozmow tylko zloze pozew i nie bedzie dyskusji. Ja mam swoj honor swoja dume i naprawde nie wiem jak dlugo wytrzymam w takim upokorzeniu, juz wolebc sama. Zrozumiale ze po wielu latach uroda juz nie ta, ale jestesmy mlodzi stazem i jak juz na poczatku tak mnie zranil wtedy gdy mialam serce zakochane pelne milosci to jak mam widziec wspolna przyszlosc? Dzieckiem sie ciesze, choc moze nie powinnam z nim zachodzic w ciaze.

Gość gość
moj facet woli filigranowe dlugowlose platynowe blondynki,a ja jestem wysoka brazowowlosa dziewczyna ,z niezbyt dlugimi wlosami i tez jest mi bardzo przykro z tego powodu.....

Gość gość
Barnej, a mozesz wyjasnic co Cie tak rozbawilo?

Gość xantrypa ole
NOOO NIE -takie problemy zeby ludzie mieli wiem ze to prowo ... smiech na sali ! - dorosli ludzie- ale jaja ! - a czy nie mozesz isc z tym problemem do fryzjera ??? - pewno NIE -bo, bo , bo ... pewno mieszkasz w paszczykowie gornym a tam nie ma nawet poczty a asfald na noc zwijaja ... - zgadlam ?

Gość gość
To jest prowo. Kto by związał się z kobietą, która mu się nie podoba..desperat, ale facet nie będzie chciał takiej kobiety.

Gość gość
Xantrypa, wyobraz sbie ze to nie jest prowokacja. I co wtedy powiesz o moim mezu, tak szczerze? A co mi fryzjer moze zrobic? Doczepic sztuczne po ktorych jeszcze bardziej oslabia sie moje? To metoda krotkoterminowa. Inna fryzura? Mam dobra jak na moje wlosy, do brody bob. Zadnego cieniowania, po cieniowaniu wygladaja jaky ich bylok trzy razy mniej. Sama widzisz ze to glupie miec taki problem. Ale on uwaza ze faceci myelai patrza inaczej Ty jestes kobieya wiec trudno Ci uwierzyc ze to prawda. Mnie tez na poczatku bylo trudno uwierzyc ze dla niego to taki problem. Bagatelizowalam to. Niestety dla niego to DUZy PROBLeM, i co o tym myslisz?Niestety niestety to nie bajer, tak wlasnie jest.

Gość gość
No wlasnie, kto by sie wiazal z kobieta ktora sie nie podoba. Podobno nierzadko sie to zdarza. Rozejrzyj sie, czy tak nie jest ze faceci boja sie tych ktore bardzo im sie podobaja? Moj maz twierdzi ze bardzo mu sie podobalwm, tylko wydaje mi sie ze po prostu zmienil zdanie. Czasem tak moze jest, ktos jest z brunetka marzy o blondynce wiec odchodzi do jakiejs blondynki po czym stweirdza ze jednak brunetki sa bardziej seksowne, ale niestety obraczka na palcu i co robic? Moze tak jest ze zima teskni sie za latem a latem pojezdziloby sie na nartach? Moze powszednieje to co na codzien i facet zaczyna dostrzegac kobiety o odmiennym typie urody?

Gość xantrypa ole
wiesz co- ja moje naturalne wlosy mam tez takie jak piszesz a mazylam zawsze o bujnych zdrowych i dlugich i... - pewnego dnia zwiezylam sie z tego mazenia pewnemu fryzjerowi i ... - od tej pory mam dlugie fascynujaco piekne loki, no i dalo sie jakos zrobic,wystarczy tylko chciec !