Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojemu mezowi nie podobaja sie moje wlosy

Polecane posty

Gość gość
ja tez jestem blondynka z cinkimi i delikatnymi wlosami. Fryzjerka polecila krotkie fryzury, zeby nie wissialy takie mizerkne straki. a juz odradzila wlosy zwiazywac czy spinac....

Gość gosciowa
xantrypa - no to co takiego zrobilas?

Gość gość
Xantrypa. To napisz jakim cudem takie nagle masz albo podaj adres do tej cudotwórcyzni. Albo doczepilas pewno to drugie. Genów się nie przeskoczy.

Gość gość
widocznie twój facet ma jakąś fobie na tym punkcie, każdy coś tam ma, mój np nie lubi grubych i woli kobiety w spódnicy nie w spodniach, jak twój facet lubi grubsze włosy to możesz przecież iść do salonu i sobie pogrubić, wydłużyć co tylko dusza zapragnie w dzisiejszych czasach, miałam koleżanke która zawsze miała piękny gruby blond warkocz do pasa lub ładną długą kite, zawsze myślałąm że ta to ma szczęście, dopiero inna koleżanak powiedział że to dzieło dobrego salonu, chodziła rególarnie i nikt prawie poza nią nie wiedziął że to nie jej naturalne włosy, więc naprawde w 21 wieku to nie problem

Gość ryba wedzona
Doczepiana kita - super. I chodzi sie z takimi klakami zapchlonymi,ktorych nawet nie mozna uczesac. Wieszam sobie na haczykach moje ' fryzury' - kita,warkocz,kok,pelna peruczka rozpuszczone wlosy,irokez. Rewelacja

Gość gość
ale gościu nie widzisz że to nie autorka ma problem z wlosami tylko jej facet ma problem z jej włosami?? to ona ma sobie doczepiać bo pan i władca takie woli?? i hipokryzją z jego strony jest to że on sam nic nie musi bo tylko kobiety muszą "wyglądać" naprawdę szczyt hipokryzji wiesz co mu powiedz na drugi raz? że może niech sobie pogubi i wydłuży k****a bo na początku ten cienki dyndelek ci nie przeszkadzał i orgazm udawałaś ale teraz to już nie masz siły udawać, przeszkadza ci to i niech to zmieni

Gość gość
Właśnie. To no ma problem nie ja. Nigdy wcześniej nie miałam kompleksów na punkcie włosów. Na punkcie zębów tak więc nosiłam aparat. Na punkcie nóg też więc ćwiczyłam a włosy w sumie myślałam że są mimo wszystko ładne. Mile w dotyku ładny naturalny kolor. A k...sa ma sporego więc nie uwierzy że za mały dla mnie chyba że faceci tacy są przewrazliwieni na tym punkcie. Tylko czy to o to chodzi żeby sobie wzajemnie dogryzac?

Mąż ma jakies odchyły, tym bardziej, że teraz nagle sobie zdał sprawę z tego, jakie masz włosy? :/ Bzdura :P Ja bym wyśmiała :P

Ktos wyzej pisal o tresce :D przeciez taka treske zawsze (!) widac a poza tym autorka ma krotkie wlosy i do takich treski sie na da przyczepic.

Gość gość
Tak to właśnie jest, grubym szkaradnym lochom nic się nie mówi a normalnej dziewczynie się wytyka, że włosy nie takie lub co innego mogłoby być inne. Zmień faceta.

Gość gość
Jak niby fryzjer może pogrubić strukturę włosa? Sztuczne to rozumiem ale z własnymi nie dokonam cudu. Mogłabym doczepic ale w sumie to najsłabsze są z przodu najdelikatniejsze więc gdyby z tylu była gruba kita to wyglądałoby nienaturalnie. A doczępiane w końcu też trzeba odczepiac. Zmienić faceta. Jak się ktoś trafi kto mnie pokocha to nie recze za siebie. Ale dziecko w drodze więc temat chyba teraz nie na czasie. Rozwód szybciej ale rozglądanie się za kimś to nie bardzo.

Gość gość
Dzieki ze mnie pocieszacie:-) bede silniejsza zeby sie na nim wypiac jak juz nie wytrzymam.

Gość fascynujace
jest to ze brak odp.

Gość xantrypa ole
ja nie wiem - czy wy sobie jaja robicie ? - wystukaj w googlu - przedluzanie wlosow cena- i zobacz co mozna zrobic sobie na glowie ... proponuje ultradzwieki - efekt gwarantowany suuuuuuuper !

Gość xantrypa ole
i faceta nie zmieniaj dziewczyno bo ma racje !!! - chodz ja musialam sama wpasc na ten pomysl aby fajnie wygladac, no coz !

Gość gość
"Faceta nie zmieniaj bo ma rację" Od dziś wszyscy muszą być idealni.

Gość gość
E tam włosy. Mojemu nic się nie podoba.

Gość xantrypa ole
a fryzjer pogrubi wlos uwierz mi, zrobi cuda ci na glowie, ja robie juz to bardzo dlugo bo mialam wlasnie takie marne wlosy a teraz czuje sie swietnie,mam piekne pasemka w roznych odcieniach a jak znajdziesz w necie tak jak ja to fryzjerka zrobi ci tanio i u ciebie w domu...

Gość xantrypa ole
nie przesadzaj nie musi byc idealna autorka chce ratowac malzenstwo !

Gość gość
Xantrypa proszę podeslij linki. I jak się nazywa ten zabieg pogrubiania czy może ten specyfik który rzekomo pogrubia? Ja temat zgłębialam i na nic takiego nie trafiłam. Fryzjerzy też nie maja nic do powiedzenia. Mogą trwała zaproponować albo krótkie fryzury. Ani jedno ani drugie w grę nie wchodzi. Włosy się niszczą a w krótkich źle się czuje na dłuższą metę. Znam blog Anwen włosomaniaczki świetny ten blog ale cudów nie obiecuje sama mówi że cienki włos genetycznie to cienki zostanie. Gdyby to było takie proste to myślę że nie byłoby dopinek. A dopinki są dobre na randki na jakieś wyjścia a na noc trzeba zdejmować i co mąż znowu zobaczy jak wyglądam. Moim zdaniem problem tkwi w jego głowie a nie na mojej. Ale linki poproszę.

ja polecam Ci tabletki na wzmocnienie włosów np belisse ok 18 zł , nie zdziała ona od razu cudów, ja więcej włosów zauważyłam po ok pół roku stosowania dopiero, do tego włosy szybciej rosły, teraz mam prawie do pasa do tego jakieś wcierki w skórę głowy np Jantar ok 8 zł czy maskę WAX ok 14 zł warto zainwestować trochę kasy a to nie jest jakiś duży wydatek, poczekać cierpliwie na efekt a później cieszyć się z włosów koleżanki które mnie nie widziały parę mies myślały że mam doczepiane włosy a one tak urosły i zrobiły się gęstsze

Jak juz urodzisz dziecko i przestaniesz karmic, to idz do dermatologa i popros o lek Alpicort E. Po nim odrastaja wlosy. Nie sa super grube, bo to nadal twoje wlosy, ale bedzie ich wiecej. Ja duzo wlosow stracilam z powodu choroby tarczycy, to byl jedyny pomocny lek (ale jest na recepte i trzeba go wcierac codziennie przez kilka miesiecy, zeby byl prawdziwy efekt).

Gość gość
Ty sobie jaja robisz? Ja mam z natury delikatne wlosy, nie sa geste, ale mam dlugosci do lopatek, czasem dluzsze, bo tak korzystniej wygladam. 2 lata temu bralam tabletki anty na wyregulowanie okresu i przez nie zaczely mi garsciami wlosy wypadac, lamac sie, wiec musialam sciac na dlugosc nawet nie do brody. Wygladalam tragicznie w takiej fryzurze a moj maz slowa nie powiedzial. Mialabym peruke do seksu zakladac tak jak Ty? Jeszcze mnie nie poyebalo i mojego meza tez nie. Tak bardzo chcialas tego dziecka, ze sztuczne kudly zakladalas, byle tylko do zaplodnienia doszlo?

Gość gość
aaaaaaaaa- bo ty piszesz o łonowych!!!!!!!!

Gość gość
Dzięki za konkretne porady. Jeśli coś zrobię to głównie dla siebie bo jego to chyba znienawidze za to. Jantar wcieram od dwóch dni. Dużo witamin przyjmuje bo jestem w ciąży nie wiem czy bellisa pewnie spróbuje. Podobno duże dawki biotyny też pomagają. Ale i tak nie wierzę że delikatne blond włosy staną się grube jak szczecina.

Gość gość
Xantrypa Ty chyba myślisz o ogólnym wizualnym pogrubieniu włosów a ja mówię o strukturze pojedynczego włosa. Tego fryzjer nie pogrubi. Wiem jestem zalosna ubierałam peruke. Nie mam nic przeciwko przebierankom gdyby to było tak dla urozmaicenia a nie właściwie jak konieczność bo inaczej to mu się nie chce. Dramat. Wiem.

Gość xantrypa ole
jaki specyfik ? NIC TAKIEGO - fryzjerka ci robi wlosy jakie chcesz- dobra dam ci namiary wkoncu byly w komie, podzwon i popytaj sie bo widze ze to wazne dla ciebie i twojego meza, a naprawde mozna zrobic sobie /mezowi/ super przyjemnosc/sama to robie/ podam ci tel. do fryzjerki z wrocka popytaj sie co i jak, rozumiem ze pierwszy raz to tak jest, ja to robie ciagle /chyba jestem uzalezniona/ heee he he ... zapytaj sie jesli mieszkasz we wrocku przyjedzie do ciebie do domu tel. byl w necie 4.11.12- pani Ania- przedluzanie wlosow - 530-506-769 - zapytaj ...

Gość gość
autorko ja jestem brunetka o ciemnej karnacji, ciemnych oczach itd, a wlosy niestety tez mam cienkie i tak jak pisalas jest to wina genow (mama moja jest Ukrainka i ma piekne geste wlosy a tata Polakiem o cieniutenkich strakach i niestety po nim odziedziczylam tylko wlosy...), moj maz rowniez uwielbia geste wlosy u kobiet, ale w zyciu nie powiedzial mi zlego slowa na temat moich, to w Twoim mezu tkwi problem, Ty nie powinnas nic zmieniac na sile, chyba ze jego :D zycze Ci sily i wytrwalosci w tym toksycznym zwiazku, mam nadzieje ze z czasem dojrzejesz do rozstania, jest mnostwo facetow, ktorzy by Cie na rekach nosili i calowali te Twoje wlosy :) pozdrawiam

Gość xantrypa ole
nie nooo cooo ty - peruki oszalalas !

Gość xantrypa ole
nastepna od zmieniania meza !- uuuuh co wy macie do tych mezow ...