Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakiej fryzurce idziecie do ginekologa

Polecane posty

Gość mmmm25
ha ha śmieszny temat....ja się gole na łyso bo w ciąży się tam bardziej pociłam o bez fryzurki pocę się mniej. lekarz nie miał zdziwionej miny czyli pewnie dórzo kobiet tak się goli

Gość gość
"dórzo"??? :o przez chwilę musiałam się zastanowić co to znaczy :o jak w tak prostym wyrazie można zrobić 2 orty na raz? :o CHRYSTE!!!

Gość gość
ja jak pierwszy raz szlam do ginekologa to mnie kolezanka ostrzegala zeby sie nie golic bo ta babka podobno krrzywo sie patrzy na takie dziewczyny. poszlam i jakos bylo spoko. a teraz codze tez wygolona i jakos nie wyobrazam sobie zebym mogla pojsc z inna fryzura

Gość mmmm25
co to są orty? nie rozumiem co Cię irytuje w tym zdaniu. a no dórzo, lepiej niż jakby miały byc zarośnięte?:O

Gość gość
oczywiście, że na łyso, a co ma się przebijać przez gąszcz? :) :)

Gość mmmm25
sorki mam program zapamiętywania słów i często takie dziwactwa wychodzą jak nie spojrzę, zupełnie jak na telefonie

Gość gość
ja tez na lyso sie ogolilam chociaz 1 raz szlam i bylo strasznie ! w d***e to miec w sumie... ona tych pip widzi setki

Gość gość
Ja mam zawsze cienki paseczek bo tak wygląda najseksowniej

Gość a ja lubie loki
ja mam "mokrą włoszke" :P

Gość gość
ja do gina zawsze szłam na łyso, z resztą najczęściej noszę taki fryz bo najłatwiej utrzymać ;)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] mmmm25 co to są orty? nie rozumiem co Cię irytuje w tym zdaniu. a no dórzo, lepiej niż jakby miały byc zarośnięte?pechowiec.gif X orty to potocznie błędy ortograficzne tępaku :o Boże widzisz i nie grzmisz!!!! Takiego byka to ja daaaawno chyba nie widziałam!