Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić żeby się oświadczył

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy razem już 2 lata. jakich Wy trików użyłyście? szlaban na seks? mieszkaliśmy razem z początku, bo żyć bez siebie nie mogliśmy, ale później ja się wyprowadziłam, bo podobno jak się mieszka razem przed ślubem to facet nie będzie chciał ślubu. co jeszcze?

Gość gość
Ten temat już był, poszukaj sobie.

Gość tylko ja jestem tu mondra
zmadrzej

Gość gość
super, mogłabyś podać linka?:)

Gość gość
a nie próbowałaś "zapomnieć" o tabletkach antykoncepcyjnych?;)

Gość gość
nie no coś Ty:) planuję dziecko, ale raczej zaraz po ślubie nie przed. jak sobie wyobrażasz z brzuszkiem do ołtarza?

Gość tylko ja jestem tu mondra
jak bedzie chcial to sie oswiadczy, po co na sile? jestes tak malo atrakcyjna ze boisz sie ze ucieknie?

Gość gość
a co ma do tego atrakcyjność?:D jesteśmy juz ze sobą 2 lata, czytaj ze zrozumieniem po prostu chciałabym mieć już męża i dziecko, poza tym jesteśmy ze sobą już 2 LATA. i zaczynam podejrzewać, że on mnie nie kocha:(

Gość gość
no wlasnie moze chodzi o sam seks nie o ciebie wiec nie potrzeba do tego nikogo dobrego

Gość gość
nie wiem, dlaczego jesteście dla mnie niemiłe?:)

Gość gość
Szlaban na seks to akurat skończyłby się rozstaniem. Kto by chciał mieć oziębłą żonę?

Gość gość
Złap na ciąże :D a tak na serio .. jak nie chce to go zostaw, po jaką cholerę tracić czas???

Gość gość
ja akurat w łóżku jestem bardzo gorąca, więc dwa razy by się zastanowił czy mnie zostawić, czy zmądrzeć:D

Gość gość
Jak się wyprowadziłaś to nic dziwnego że się nie oświadcza. Dałaś mu do zrozumienia że nie jesteś gotowa na stały związek.

2 lata związku, zamieszkanie razem, potem wyprowadza z głupiego powodu i szukanie kolejnych trików. Ty chcesz ślub i dziecko? Sama przecież jeszcze dzieckiem jesteś.

Gość gość
o rozstaniu też myślałam, ale kurczę:( ten zwiazek trwa już 2 lata... ja mam 29 lat. to mi się zwyczajnie nie opłaca

Gość gość
ja akurat w łóżku jestem bardzo gorąca, więc dwa razy by się zastanowił czy mnie zostawić, czy zmądrzeć ***** Zmądrzeć to ty zmądrzej. Chcesz seksem wymusić małżeństwo? Od razu daj w necie ogłoszenie: "dam d**y za pierścionek zaręczynowy"

Gość gość
Moorland i gość z 13:25] - dobrze. ale ludzie mi mówili, że jak będzie miał wszystko pod nosem to straci motywację do starań o moją rękę.

Gość gość
wymusić? nie no najwyżej trochę go przegłodzić:-P serio nie wiem jeszcze jakie pomysły i czemu on zwleka:(

Gość gość
Tak, a jak zaczniesz się od niego odsuwać, to na pewno bardziej cię pokocha. Boże skąd się wzięło tyle idiotek na świecie :(

Gość gość
Moorland - no właśnie, wiem, że stara już ze mnie dupa i że nie opłaca mi sie wchodzić w kolejne narzeczeństwo:( tj. nie chcę tutaj obrazić równolatek, ale weźcie pod uwagę, że ja chce mieć dzieci, a z Nim jestem już długo

Gość ktosik6545
To porozmawiaj z nim k..wa co myśli o małżeństwie itd. Gęby nie masz czy co?

jakbyś nie napisała myślałabym, że rozmawiam z kimś kto właśnie skończył liceum. Ty masz większe parcie na ten ślub niż na tego faceta :) Powiedz mu wprost, że czujesz się stara i chcesz dziecko, a on się musi określić bo jak nie on to innego poszukasz.

Gość gość
on mówi, że nie myśli mu się na razie o małżeństwie, bo myśli zwiedzać świat, a przecież i tak mnie kocha, takie tam wiecie, wymówki niedojrzałego faceta:D ojcem pewnie też nie chce "na razie" być:D a ma 32 lata:D to ja się pytam "kiedy???"

może nigdy? To nie jest niedojrzałość tylko inne priorytety. Może Cię kochać, a nie mieć ochoty zostać ojcem.

Gość gość
ja akurat w łóżku jestem bardzo gorąca, więc dwa razy by się zastanowił czy mnie zostawić, czy zmądrzeć ***** Raczej poczuje że się odkochujesz. Ja bym nie ryzykował ślubu z kobieta, która traci do mnie pociąg. Raczej bym się rozstał w takiej sytuacji i szukał kobiety, której się nie znudzę już po 2 latach.

Gość gość
Moorland - nie zrozum mnie źle. nim jako nim miałam już czas się nacieszyć. mówisz, poszukać kogoś innego? ale to dobry związek, myślę, że on by się nadawał na męża. znalezienie faceta odpowiedniego do ślubu to wyczyn :(

Nie wiem czy wyczyn, ale Ty znalazłaś takiego co tego ślubu nie chce. Jak się rozmijacie w oczekiwaniach to jaki to jest dobry związek?

Gość gość
Małżeństwo buduje się na miłości, a nie na trikach. Chcesz mieć potem męża, który cię nie kocha, byle tylko być mężatką?