Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić żeby się oświadczył

Polecane posty

Gość gość
Moorland - on raczej dobrze zrabia, ma mnie, ja jestem zdrowa... no chyba, że on by miał problemy z płodnością:( ale tak poza tym, dlaczego miałby nie chcieć dziecka? ale on wie, ze on mnie pociąga mówiłam o szlabanie na łóżko a nie o udawaniu oziębłej:-P

Nie każdy chce mieć dziecko, ja jestem kobietą i mnie ta idea nie pociąga. Jak on chce podróżować to dziecko będzie mu przeszkadzać.

Gość BWW PRAKTIKUM
nastepna,jedyny cel to zaciagnac do slubu i zafasolkowac.....i dziwicie sie ze jestescie potem zdradzane i porzucane,jak taka baba tylko o jednym kolko.wspolczuje temu facetowi.kokoszka p********a jetses i tyle.

Gość gość
ale on chyba nie myśli, żeby mnie zostawić. więc może jeszcze uda mi się jakoś przekonać? echhhh nawet nie dajecie mi nadziei:( ale wiem, że wielu dziewczynom się udało dzięki kobiecym sztuczkom i są w szczęśliwymi matkami i żonami:)

Gość gość
tu jest wazne pytanie... chcesz miec meza i dziecko czy swojego faceta jako meza i z nim dziecko? bo to jest kolosalna roznica

Gość gość
Ale nie rozumiesz że on to może źle odebrać? Że przestałeś go kochać? Jakby dziewczyna nagle przestała interesować się seksem raczej bym się nie oświadczał, wprost przeciwnie bardziej bym się wahał czy to kandydatka na żonę i nawet jakbym już miał w planach oświadczyny, wstrzymałbym się.

Gość gość
radze z nim pogadac, moze ma takie plany? :)

Gość gość
ale on chyba nie myśli, żeby mnie zostawić. więc może jeszcze uda mi się jakoś przekonać? echhhh nawet nie dajecie mi nadzieismutas.gif ale wiem, że wielu dziewczynom się udało dzięki kobiecym sztuczkom i są w szczęśliwymi matkami i żonami ***** A tym którym się nie udało są samotnymi matkami, które płaczę że żaden facet ich nie chce.

chciałam to dużej ciągnąć ale po prostu się nie da to co, kochaną dziewczynę rzuciłbyś w pioruny, bo Ci nie daje d**y?:O :O:O:O fakt, że moje prowo miałoby jeszcze pierdylion stron trochę mnie obrzydza ciężko mi było udawać osobę z popędem:) ale ja o tej manipulacji seksem wczoraj od Was przeczytałam pozdrowionka

ja nie znam takich szczęśliwych żon, bo jak ktoś czegoś nie chce to nawet jak się da namówić to szybko wraca do starych zwyczajów.

Gość biczusss
ja cie nie krytykuje ale zwroc uwage na swoje zachowanie,mieszkaliscie razem potem sie wyprowadzilas bo ze przed slubem...a moze on to odebral ze chcesz sie od niego odsunac,ze cos jest nie tak?a teraz chcesz meza i dziecko bo ze dwa lata itp itd.ale musisz przemyslec czy chcesz miec meza czy swojego chlopaka jako meza bo z tego co piszesz to wyglada tak jakby nie bylo wazne kto mialby byc tym mezem byle by jakis byl,radze porozmawiac z chlopakiem szczerze tylko delikatnie

o dzizas. co za ambicja życiowa - złapać męża. stara a głupia. a może on nie chce kupować browaru by napić się piwa?

Gość gość
broken, po pierwsze nie chce żeby żadna dziewczyna "dawała mi d..py" (chyba że pójdę do burdelu, a to mnie nie interesuje) tylko żeby ona sama chciała to ze mną robić, bo coś do mnie czuje. Jakby wystarczyło 2 lata, żeby już się od widziało to bym pomyślał sobie "a co będzie za 10 lat". Małżeństwem z taką kobietą nie byłbym zainteresowany.

Gość gość
Autorko odpowiedz sobie na pytanie: Czy chcesz żeby twój chłopak się oświadczył, bo cię kocha i tego chce, czy żeby cię wziął za żonę na zasadzie łaski: "no dobra niech ci będzie"

a jak będzie miała wypadek cipny to już nie? to już nie będzie ważne, że ona będzie chciała? plus hemoroidy i grzybicę języka? tyle warta miłość seksualnych przekreślacie WSZYSTKO z powodu seksu. z powodu fizjologi obym nigdy nie trafiła na seksualnego faceta.

Gość gość
Ty broken jednak głupia jesteś. Nawet niepełnosprawni kochają się ze swoimi półkami i to jest właśnie piękna rzecz. Tak od razu wypali jej c**ę, utnie język, obie dłonie i stopy i dostanie hemoroidów :D

a zresztą nie o to wcale chodzi tylko o to, że wychodzi na to, że nic dla Was poza seksem nie ma znaczenia. bo skoro brak seksu jest dobrym powodem do zerwanie= wszystko inne było chuja warte.

Gość gość
Ty jesteś ohydna, w dodatku faszystka. A czemu niby niepełnosprawny miałby nie mieć prawa do miłości, seksu czy posiadania dzieci?

ja faszystka:D ale to nie ja zmuszam do r******a dziewczynę co dopiero nogi straciła. chłopak przychodzi szpitala, całuje w czółko i mówi: "no? i jak będziemy teraz realizować esencję naszego związku? co? coś Cię boli? ech, mnie też boli. penis:( :("

Gość gość
Głodujące dzieci w Afryce to żarłoki, tylko żarcie im w głowie, nie doceniają że mają kochających rodziców ani słońca ani osobistej wolności. Wszystko dla nich h..ja warte, bo żarcia nie ma - twoja p******a logika :D

aha, czyli to jest dla Was jak żarcie? to czemu się oburzacie na zdradę? i można dawac chłopakowi jak żarcie pieskowi i to wystarczy? poudawać jęki stęki? naprawdę to wystarczy?

Gość gość
ja też mam 29l, nie chcę ślubu i dzieci, z facetem jeszcze nie mieszkałam ale jak kiedyś zamieszkam, to nie będę wymagała ślubu, bo w sumie to chyba już za stara jestem na jakieś welony i białe suknie ;) no i zawsze można odejść jak facet przestanie mnie szanować, zacznie mnie wyzywać, zdradzać, wiadomo jak to jest po ślubie. No a dzieci to ja nie chcę mieć.

Gość gość
Nie nie wystarczy, poczytaj co pisałem wyżej to zrozumiesz

Gość gość
broken k..wa ty tak zaśmiecasz każdy temat swoimi wywodami. Jesteś aseksualna a masz jakąś obsesję na punkcie tematu seksu. No k..wa, jak tak ci źle w tym świecie, gdzie ludzie lubią seks to zacznij się leczyć albo idź do zakonu czy coś.

to nie zmieni faktu, że traktujecie miłość w sposób przechodni. jak pójdę do zakonu to przestaniecie? leczyć? żeby też potem tak jak Wy za nic mieć sobie wyższe uczucia?

Gość gość
prowo to przecież jest