Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imie dla chłopca

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o imieniu Stanisław dla chłopca ? Jak mały to Stasiu a jak dorośnie to brzmi dostojnie

Gość gość
brzydkie i staroswieckie

Gość gość
paskudne jakby moi rodzice dali mi starodawne imie typu Stefania jozefa Marysia to miałabym do nich zal dzieci sa rożne w gimnazjum i liceum moga smiac sie z nieo docinac mu daj normalne imie..... jak chodzilam do liceum to mielismy Jana nikt go nie lubiali smiali z jego imienia jaśko mu mowili tragedia...

Gość gość
okropne, ani doniosłe, ani słodkie

Gość gość
Staś brzmi ładnie, niestety inne brzmienia tego imienia sa okropne, takie.... wieśniackie

Gość wacia postrach wampirow
Mnie sie nawet podoba,ale syna bym tak nie nazwala,bo ogolnie sie spoleczenstwu kojarzy z chlopkiem roztropkiem. Ciekawe jest np,ze niemieckie christina czy marina to imiona calkiem normalne,a polskie odpowiedniki bardzo podobne # krystyna i maryna dajmy na to - to wies i wstyd. Mnie sie stanislaw dla dziecka osobiscie kojarzy z taka jedna baba,ktora czesto jezdzila tym samym autobusem ck ja. Wpadala zawsze w ostatnim momencie,gnala do przystanku z tymi dwoma dzieciakami,wlos rozwiany, ogolnie malo atrakcyjna. Wpadala do autobusu,dziekowala z uklonami kierowcy,ze zaczekal,a potem do starszego syna ' stasiu stasiu,usiadz. Stasiu zdejmuj czapeczke,stasuliu to stasiu tamto'. Wiec ja mam takie konotacje :)

Gość gość
jak bedzie dorosły to bede do niego mówic Stachu :O

Gość gość
Byłam wczoraj po syna w szkole, na korytarzu ktoś wołał chłopca Stanisław! O matko, pomyślałam. A w klasie mojego syna są imiona: Adam, Mateusz, Szymon, Maciej , Michał, Ksawery, Maks, Filip, Olaf, Błażej, Igor.

Gość gość
nie jest złe, ale brakuje mi pośredniej formy dla nastolatka.. bo Stachu Staszek mnie nie przekonuje

Gość gość
Staś jest fajne, ale tylko dla małego chłopca jako Staś. Stachu, Staszek, Stasie, Stanisław to jest makabra :p

Gość oleeeeoleee
mi się podoba. Mój drugi syn tak właśnie będzie miała na imie. Mały Staś a duży Stanisław.

Gość gość
"proszę pani czy stachu mógłby wyjść na dwór zagrać w piłkę ?" :D

Gość gość
wyobraź sobie że jest już dorastającym chłopcem poszedł na pierwszą w swoim życiu imprezę spodobała mu się pewna dziewczyna podchodzi do niej zagadać i mówi : cześć jestem Stanisław a ta w śmiech...

Gość gość
do wyzej-a dlaczego mialby spotkac glupia dziewczyne ?

Gość gość
mój teść jest Stanisław.... oj oby drugiego takiego z charakteru nie było.... stanowczo nie

Gość gość
a na drugie daj mu Ryszard

Gość gość
A jak ktos ma takiego tescia Jasia,to ja juz nie moge synka Jasiem nazwac ...?

Gość gość
do wyzej-a dlaczego mialby spotkac glupia dziewczyne ? a masz jakiś wpływ na to kogo spotka??? żdnego, a ludzie moga sie smiać!!!!

Gość gość
Glupi ludzie,to i do sera sie smieja :O

Gość gość
imie ma sie Toba podobać,a nie ludziom na forum. ja nazwałam syna Antek :) i mialam gdzies opinie innych bo podobał mi się mały Antoś, teraz wołamy Antek(już 14latek:P),a potem wiadomo Antoni. Koledzy,koleżanki syna nazywają "Antonio". z reszta dzieci zawsze moga znalesc jakies glupie ksywki,nazwy i nadać nie pochodzace nawet od imienia :P

Gość gość
Na razie jeszcze się nie urodził, jestem w 7 miesiącu i myślimy nad imieniem, Antoni ładnie, podoba mi się W klasie mojego brata syna same Adamy właśnie albo Kuby, wiec chciałam wybrać imię które nie będzie się potem powtarzać 10 razy Musimy się jeszcze zastanowić .....

Gość gość
byle nie filip bo to są dziwne ludzie. roland jest bardzo ładne albo woicieh jak ceirowski

Gość gość
Niestety Stasiu, Jasiu to oklepane imiona obecnie..

Gość gość
Stachu, wróble na dachu!!!!!!!!!!

Gość gość
Mój synek będzie miał na imię Filip :) nie sądzę, żeby przez to imię miał być dziwny :D znam wielu innych dziwnych ludzi i noszą różne imiona, więc argument bez sensu.. Stasiu bardzo fajne, wdzięczne imię dla chłopczyka :)

Gość gość
na pewno 100000 razy lepsze imię niż jakieś Brajany, Keviny, Alany, Alexy i inne tego typu g***a