Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on moze dostac kredyt na dom w Londynie

Polecane posty

Gość gość
West London. To zle szukales. Nie jest latwo znalezc dobre mieszkanie za przyzwoita cene.My szukalismy ok roku. ale warto bylo :-)

Gość gość
a my kupujemy od wlasciciela, za niecale 200 tys 2 bedroom flat pietrowe 3 strefa, bez zadnych bankow dogadujemy sie na splate kwoty przez 15 lat, znamy dobrze wlasciciela i on zaoszczedzi i my na oplacie dla agencji

Gość inwestor800
West London :D dobre sobie. Znajdz mi jedno mieszkanie 2 bedroom za 200k. Pokaz mi jeden przyklad. nie wiesz zueplnie o czym mowisz.

Gość gość
Widze ze nie jestes za bardzo poinformowany inwestorze :-) wystarczy zerknac na strony: Zoopla, Rightmove, Findaproperty itd.. Nasze mieszkanie jest w tym momencie warte ok 30tys wiecej niz rok temu jak kupilismy a nieruchomosci ida w gore

Gość inwestor800
za 200 tysi to nie kupisz 2 bedroom, chyba ze ex council. niedowiary ze twoj property wzroslo 30 w ciagu roku. Jkaby taki byly wzrosy nikt by tego nie sprzedawal. wiec cos krecisz. Powyzej 230 k widzialem tylko 1 bed flat ktory nadawal sie do zamieszkania reszta to nora.

Gość gość
nie wiem skad bierzesz te informacje ale ciemny jestes jak 12 w nocy ;-) nie musze ci nic udowadniac ale jak chcesz to podaj e-'maiila a wysle ci zdjecia. chyba sam mieszkasz w norze ;-)

Gość inwestor80
Sluchaj, przgladame flaty do 230 tys , 2 bed to mozesz co najwzej w ex council znalezc. apropos nowy to zalezy kto do czego jest przywyczajony. POnoc u was w Rzeszowie nadl trzeba zapierdlac do wychodka na kupe, wiec nie mow mi o standardach, za dlugo zycje w tym kraju. A te twoj 2 bed to widze jako 1 bed i to najpredzej za southalem albo w innem ciapatycm czy arabskim gownie.

Gość gość
gosc nie tlumacz sie. Inwestor z niego taki jak z koziej doopy traba... PS lepiej mieszkac w ciapatowie niz polaczkowie

Gość gość
Ale sie podjarales, pewnie dlatego ze cie nie stac ;-) Rok temu byly tansze, sam widzisz . A nam sie po prostu udalo ha ha ha ... A tak w ogole to nie jestem z Rzeszowa i nie wiem skad Ci to przyszlo do glowy

Gość gość
Gosciu 16:14 masz swieta racje.

Gość inwestor80
Sluchaj jak narazie to Ty gosciu piszesz jakie bujdy. wiec powiedz mi w jakiej dzielnicy jest to mieszkanie. hounslow, southall ? Nie potrzebuje zdjec wystarczy ze powiesz metraz i okolice i powiedz czy to jest w bloku, na sklepem, czy w domu przerobionym na flaty. ---- A dla reszty specjalistow podziekuejmy za uwage takcy jak wy sprzataj mi brudne kible. Wiec spadoowa bydlaki :D

Gość gość
Place 650f kredytu, Dom semi na south Croydon, 3 bed, kupiony w 2014, maz Zarabia 2200 na reke, ja 700 miesiecznie pracuje 12 gdz Tyg. Dom kosztuje all 250 tys. Depozytu mielismy 75 tys. Rata obecna 1.9%

Gość gość
Kosztowal* I dodam jeszcze ze mamy 2 Malych dzieci, ja mam 33 Lata, maz 38