Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika91rr

Najlepszy ortodonta Wroclaw

Polecane posty

Gość Marika91rr

Witam. Chciałabym wybrać się do ortodonty aby rozpocząć leczenie, ale nie znam żadnego dobrego :(. Czy moglibyście mi polecić dobrego i w miare taniego ortodonte na terenie Wrocławia?: ) Prosiłabym, żebyście napisali ile zapłaciliście(jeżeli leczyliście się u tego ortodonty). Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Gość gość
Beze sensu zakladac nowe watki, kiedy mam podobne pytanie, wiec zadam je tutaj. Tez od niedawna przeprowadziłem się do Wrocławia i nie mam jeszcze tutaj swojego ortodonty, na razie znalazłem cos takiego www.ortodontawroclaw.com.pl czy ktos poleca?

Gość MarlenaDerlatka
Polecam wybrać się do Unident Union Dental Spa we Wrocławiu do pani doktor Iwony Gnach-Olejniczak ;) Dzięki pani doktor mam piekny uśmiech i mogę w końcu śmiało się uśmiechać a co najważniejsze nie musiałam usuwać zębów przed założeniem aparatu;) A cena?Zależy od tego jaki aparat wybierzesz;)

Gość gość
Zdecydowani http://ortodontix.pl. Miałam naprawdę straszny zgryz, a im się udało doprowadzić go do ładu. Przemiły personel, zawsze fachowa pomoc, aż chce się tam wracać :)