Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam IDEALNEGO faceta

Polecane posty

Gość gość

wzrost, miesnie calego ciała, klaty, nóg, rąk, penis chyba tez xxl bo sie odznaczal w spodenkach, z twarzy jak z obrazka... szkoda tylko, ze nie Polak, facet z Kanady, ogladalam jego zdjecia na FB :(

Gość gość
facet z Kanady a z pochodzenia polak

Gość gość
nie wyglądał na Polaka, raczej na Hiszpana/Włocha

Gość podaj linka
uwielbiam ogladac ciacha, ale jak wloch , hiszpanin to odpada, tylko skandynawowie i niemcy pasuja

Gość gość
skandynawowie są brzydcy, spojrz na andersa breivika, tak wyglada typowy szwed/norweg kolo 30stki, bleee Niemcy ci rodowici sa fajni, mają męskie rysy twarzy, czasami az za bardzo :O:D Hiszpanów nie bardzo lubie, mają dziecinne twarze

Gość gość
Wydaje ci się, ze widziałaś. Moze ideał by prysł po otworzeniu ust i wypowiedzeniu kilku słów? Albo po pierwszej sytuacji, w której zachowałby się kretyńsko? Albo po czymś innym?

Gość gość
Tacy ''idealni'' faceci zwykle mają zjechaną psychike, nie mozna miec w zyciu wszystkiego. Piękny, o wspanialym ciele, z duzym fiutem i do tego wierny, inteligentny ? hahaha takie rzeczy tylko w bajkach

Gość gość
Nie cierpię mężczyzn w typie hiszpana lub włocha, ale cóż każdy ma inny gust, ja widziałam przez całe życie 3 facetów w moim mniemaniu idealnych z wyglądu, z jednym z nich jestem :)