Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawo jazdy PYTANIE

Polecane posty

Gość gość

szkoła IMOLA (warszawa) maja kursy 4 dniowe i 3 tygodniowe - oco chodzi? ten 1 chodzi oto że nauka teori to tylko 4 dni a pozniej praktyka i egzaminy czy też o coś innego? ile w takim razię trwałby kurs 4 dniowy z praktyka aż do uzyskania prawa jazdy, a ile 3 tygodniowy :*

Gość gość
teoria 4 dni w weekendy po kilka godzin lub 3 tygodnie w dni robocze codziennie godzina potem praktyka średnio trwa 2 do 4 tygodni a kiedy zaczniesz to zależy od wolnych terminów po zakończeniu kursu egzamin obecnie za jakieś 2 tygodnie (przed lutym 2013 czekało się nawet 5)

Gość gość
Nie umiesz czytać? Przeciez wyraźnie na stronie jest napisane,m że możesz teorię zrobić w 4 dni, apraktyka min.15 dni (2godzx15).

Gość Luca2222
Długo szukałem szkoły dla siebie, bo dużo się nasłuchałem na temat tego jak wyglądają kursy gdzieniegdzie...także chciałem wybrać kogoś naprawdę solidnego. Po przewaleniu całego internetu, pytanie znajomych, rodziny itd. postawiłem na naukę jazdy Havranek (www.havranek.entro.pl) i nie żałuję. Dużo manewrów, powtarzanie do znużenia parkowań, łuku, ruszania pod górkę dało efekt – zdałem za pierwszym razem!

Gość gość
No u mnie to trochę inaczej wyglądało, ale to zależy od szkoły, jak kończyłam na kat. B w www.havranek.entro.pl