Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caramelkoooovammm

Chłopak chce seksu

Polecane posty

Gość Caramelkoooovammm

Mam 16 lat moj chłopak 21 . Spotykamy sie od 2 miesięcy . Nie kocham go ale nie ukrywam że jestem nim bardzo zauroczona i jest miedzy nami potworna chemia i jestem na dobrej drodze by za jakiś czas moc powiedziec ze go kocham (nie zapominajmy ze to duże słowa i ludzie często mówią je za często ) ogólnie świetny chłopak . Ma wielkie poczucie humoru jest sexy i w ogóle baaardzo mi sie podoba i ja jemu tez jak sadze . Ale, jest jedno ale gdy sie całowalismy to On zaczął mi macać lekko piersi . Nie jestem jakąś wielką cnotką nie wydymką ale uważam że po pierwsze znam go 2 miesiące i nie chce tego robić a po drugie jest za wcześnie mam 16 lat i jeszcze nie chce sie mieszać w seks i tego tylu sprawy . Nie myślcie ze jestem dzieckiem przy (nazwijmy go tu) Igorze bo jestem dojrzała wszyscy mi to mówią w zachowaniu i w sposobie bycia także jestesmy w każdym aspekcie równi oprócz seksu . To nie to ze chce z nim to zrobić po 18tce czy cos tylko nie tak wcześnie po 2 miesiącach i nie teraz. Jak mu to powiedziec ? To nie to ze on sie wkurzy bo tak nie będzie zrozumie mnie i to uszanuje tylko nie chce mu dawać sprzecznych sygnałów i wyjaśnić jasno sytuacje . I nie piszcie mi żebym sobie znalazła 16latka bo taki 16latek w sprawie seksu jest moze byc jeszcze gorszy niż ten moj (wiem z autopsji) . I wbrew późniejszym komentarzom pewnie to nie jest prowo. A i nie piszcie ''weź sie za naukę a nie za chłopakami ganiaj'' - bo dobrze sie uczę i posiadanie chłopaka w niczym mi nie przeszkadza . Dzięki z góry za komentarze

Gość Caramelkoooovammm
A i zapomnialabym dodać ze pytał sie mnie kilka razy czy nie chce z nim tego robić

Gość Caramelkoooovammm
Nikt mi nie odpowie ?

Gość gość
powiedz mu prosto z mostu i delikatnie, ze nie czujesz sie gotowa psychicznie. tyle. nie musisz sie tłumaczyć. skoro jest takim 'fantastycznym' facetem jak piszesz, to wystarczy mu twoje 'nie teraz'. i tyle

Gość gość
Dokładnie jeżeli jest taki jak mówisz, to poczeka. Jeżeli nie będzie to oznaczało, że tylko na tym mu zależało. Uwierz mi z własnego doświadczenia wiem, że warto poczekać na tego jedynego.