Goraca Zuzia 0 Napisano Październik 26, 2013 wlasnie wrocilam z impreski..... mam wrazenie ze wszędzie wokoło w Londynie sa sami lysi faceci grubo po 40 lub same małolaty. To jakiś koszmar! Nie cierpie lysych facetow! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 a ja mam wrazenie ze w Londynie same garace Polskie debilki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 Ta akurat jest :D polskie debilki pisze się z małej litery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Październik 26, 2013 a co? lysinke już macie...hahaha podstarzale kartoflane polaczki? hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 Głupia sikso mam 27 lat a łysy jestem nie ze starości ale dlatego, że lubię i mi pasuje a poza tym jest praktyczniej przy utrzymaniu higieny. Wracaj na swoją podlubelską wioskę, tam będziesz miała pełno amantów spod miejscowego sklepu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Październik 26, 2013 i odezwala się zakompleksiona kartoflana stonka......choć w moich rejonach mówimy ziemniaki, a wiec stonka ziemniaczana....hahaha!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 Porzadni faceci radza sobie z higiena nawet w troche dluzszych wlosach. Kolega nam chyba chce zasugerowac,ze jak jest lysy to nie musi sie myc :O p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Październik 26, 2013 a tfu....polskie brudasy kartoflane...a tfu!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 A co ty masz do podlubelskich wiosek lysa palo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Październik 26, 2013 no wlasnie. pewnie następny pseudo warszawiaczek z koziej wolki....hahaha....ci sa najlepsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadwiga z ofisu Napisano Październik 26, 2013 http://pokazywarka.pl/iesu7r/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadwiga z ofisu Napisano Październik 26, 2013 zuzia,ja nie chcem ciem poluczac,ale pisze sie (imprezki)..a nie corva impreski..zrobilem ci zresztom foto jak sie bafisz :D http://pokazywarka.pl/iesu7r/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Październik 26, 2013 dobrze wiem jak się pisze. Impreza wiec imprezki......co za ludzie, w ogole nie maja poczucia humoru i tylko się dowartosciuja poprawiając innych....pffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 Zuzia Czy jesteś tak gruba jak mówią na mieście? Idź poćwicz trochę, zamiast płakać nad męską łysiną:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 Nie cierpię gruuubych kobiet:( takie pasztety, pełzające po chodnikach:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 a ja grubych opasłych facetow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 A ja nie lubię facetów z niskim poczuciem wlasnej wartości którzy dowartosciowuja się ponizajac, wyzywajac lub os mieszając anonimowo w internecie innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 13:00 Co ty za bzdury wypisujesz ? Zobacz sobie ile czasu zajmuje umycie łysej głowy a ile czasu zajmuje umycie, wysuszenie i uczesanie głowy z bujnymi włosami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goraca Zuzia 0 Napisano Październik 26, 2013 do gość 16:01....wlasnie wrocilam z siłowni i takiej wysportowanej kobitki z takim wysportowanym i plaskim twardym brzuchem, to ty w zyciu mieć nie będziesz flustracie.... Zabolala prawda? no tak, trzeba sobie jakos wytlumaczyc swoje kartoflane niepowodzenia, ze na pewno napisał to pasztet. was polaczki to nawet już pasztety przejrzaly i nawet pasztety maja was gleboko w doopie....uhehehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 @ goraca zuzia - jak zyje, nie pamietam zebym byl na z******tej imprezie w klubie po ktorej jeszcze milabym sile informaowac o tym na kafe. Wnioskuje ze twoj "impreza" musialaby srednio z******ta. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 http://pokazywarka.pl/iesu7r/ zuzia hehe.znam cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 ImpreSki powiadasz....zal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 bo to była imprEska przy radiu Eska :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 Zuzia ty masz chyba 50lat pasztetowa z Parczewa:) Dawno nie widziałem takiej wieśniary jak ty. Siłownia? Dzwiganie tobołów z Lidla nazywasz siłownią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 Wieśniara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2013 piszecie wiesniara...hahaha, a nawet u największego paszteta, wiesniary czy 50 letniej baby nawet nie macie adnych szans. Banda zakompleksionych ogrow!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2013 Co już zabrakło odwagi żeby napisać z niebieskiego nicka :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach