Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinamajers

jak czesto pijecie alkohol

Polecane posty

Jaki alkohol pijecie najczęściej? Czy wolicie piwo czy może lampkę dobrego wina? Może w ogóle nie pijecie alkoholu? Czy macie swoje ulubione trunki? Pozdrawiam.

Gość gość
ja w ogóle nie piję, dla mnie alkohol może nie istnieć.

Gość gość
Raz w tygodniu na imprezie - zwykle whiskey. W domu jakieś lekkie, smakowe piwo - od czasu do czasu, ale raczej rzadko.

Gość paszant
Kilka razy w miesiącu i z reguły pijemy go do posiłków, albo przy imprezach. Np. zamiast klasycznych wódek polecam pieprzówkę. Bardzo dobra to np. Pepper Vodka - fajnie pasuje do jedzenia, przynajmniej u mnie wpływa na trawienie i ogólnie jest ok, przyjemna w smaku. Jeśli miałyście okazję pić inne tego typu alkohole to powinnyście zauważyć sporą różnicę.

Gość Flora20
Właśnie kupiłam w Lidlu jedną butelkę. :) Będzie w sam raz do drinków, przy okazji najbliższego grilla ze znajomymi. Z nimi piłam pierwszy raz burbon, mam nadzieję, że Wild Turkey 81 przypadnie im do gustu. ;)

Gość smakosz86
też się załapałam na promkę w lidlu, a oprócz burbonika ze sprajtem, lubię też małe lokalne browary, nalewki domowej roboty, wino różowe (np. chenet) i prosecco (gancia, treviso) lub cava z truskawkami! w takie upały wspaniałe połączenie