Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna kogos kochac i nie miec potrzeb seksualnych

Polecane posty

Gość gość
Mozna. Milosc to nie pozadanie.

Gość gość
na dłuższą metę nie możliwe chyba że wygasło albo jest ktoś na boku

Gość gość
niekoniecznie uczucie wygasa.moga wygasnac tylko pragnienia seksualne ale uczucie na poziomie duchowym pozostac.

Gość gość
Chyba ze to nie milosc z mojej strony, ale zalezy mi na nim, tesknie za nim jak go nie ma, lubie go sluchac, w ogole z nim byc, przytulac, ale nie mam tak, ze jak go widze to chce sie na niego rzucic i nie wychodzic z lozka przez miesiac. Nigdy tak nie mialam, nawet z najprzystojniejszym facetem jakiego znalam. To jest dopiero poczatek naszego randkowania, ale pewnie niedlugo bedzie chcial to robic.

Gość gość
nie calkiem ale obnizone libido jest mozliwe nie kazdy bzyka sie jak krolik nie kazdy ma takie potrzeby !

Gość gość
Masz po prostu mniejsze potrzeby seksualne. Skala jest rozna i kazdy jest inny.Ale najlepiej znalezc faceta ktory tez ma male potrzeby bo po slubie bedzie tragedia z tym.ty w koncu przestniesz mu dawac a on sfrustrowany znajdzie cos na boku i rozpad gwarantowany,

Gość gość
Jak czytam rozne fota, to chyba na swiecie nie ma facetow z malymi potrzebami, wszyscy cha duzo i czesto ;/ dlatego chyba skoncze samotnie. Z tym facetem obecnie bylam szczera, mowie mu ze mam niskie libido, ale on sie teraz tym nie przejmuje bo jest zakochany chyba. I jak mu przetlumaczyc...

Gość gość
Jak kocha to nie będzie mu przeszkadzać i znajdzie kogoś na boku. Żonka do kochania, kochanka do r..ania i da się żyć :)

Gość gość
Ale ja tak nie chce ;/ czy jest sens ciagnac te spotkania, skoro wiem , jaka jestem? Ale on nie chce slyszec o tym, ze mamy sie przestac widywac. Jestem szczera - zle, bylabym zaklamana - jeszcze gorzej :( Dodam ze sie jeszcze nie kochalismy, spotykamy sie 3 tygodnie. I jestem przed 30stka.

Gość gość
A może on jednak też ma małe potrzeby skoro dalej chce to ciągnąć? Pogadaj z nim szczerze jaki ma stosunek do seksu. Nie każdy facet wbrew pozorom ma ogromny temperament....

Gość gość
Kiedys jak sie przyjaznilismy i nie bylismy razem, to wspominal ze jest namietny, tydzien bez seksu to byl dla niego problem. Wiec czarno to widze. Moze jest szansa, ze by mi sie odmienilo, jakbym to zaczela robic? Nie wiem naprawde jak to dziala. Wiem, ze jakby mi ktos powiedzial dzis ze juz w zyciu seksu z facetem nie zaznam, to bym wzruszyla ramionami i powiedziala ze w porzadku.

Gość gość
No to widać że on wierzy że cie można odmienić. Eh, też czarno to widzę

Gość gość
można , ale lepiej zostań zakonnicą, od czasu do czasu, jakiś księżulo zakopuluje i będziesz szczęśliwa, a przeoruce jakie są słodkie, wiem, bo szwagierka była zakonnicą

Gość gość
no matka przełożona, niejednokrotnie

Gość gość
"Czy mozna kogos kochac i nie miec potrzeb seksualnych." Nie wiem, ale zawsze mozesz zapytac mojej zony.