Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w mojej sytuacji

trudna decyzja czy decydowac sie na dziecko czy nie co byscie zrobily

Polecane posty

Gość w mojej sytuacji
nie na zywo

Gość gość
Nie na zywo? Tzn jak? Za posrednictwem kamerki?:D

Gość gość
Ludzie czasy sie zmienily i dla mnie 7 osob w 2 pokojach to patologia. Ty autkorko mysl o tym zeby zapiewic synkowi lepszy strart w zycia a nie o nastepnym dziecku myslisz.

Gość w mojej sytuacji
matko ale wy macie problemy

Gość gość
Autorko masz czas..ja bym poczekala..sama jestem w ciąży i mam w dodatku 39 lat..najstarszy syn ma 18 lat.

Gość gość
o ja pyerdole jaka patola :O Biedne dzieci :( Wy jesteście jakimś bydłem chyba, że tak się tam wszyscy gzicie na kupie, a dzieci nie mają w ogóle miejsca dla siebie, szok :O

Gość gość
jak nie na żywo ? Przydusiłaś ośmiolatka żeby staremu o*******ć ? :D

Gość gość
o b c i ą g n ą ć zakropkowało mi to piękne słowo

Gość w mojej sytuacji
jasne wiedzialam ze jak kazdy temat na kafe tez zejdzie na objezdzanie autora nie macie ludzie innych problemow tylko interesowanie sie moim zyciem lozkowym?

Gość gość
Seks przy dziecku fujjj

Gość w mojej sytuacji
a kto tu pisze o seksie przy dziecku?

Gość w mojej sytuacji
mam ci teraz wymieniac miejsca w ktorych uprawiam seks? poza tym nie o tym jest ten topik

Gość gość
Nie oglądajcie się na nic tylko róbcie dzieciątko. W dawnych wiekach ludzie w jednej izbie żyli, z jednej michy jedli, raz w miesiącu się kąpali i jakoś źle im nie było. Teraz to się takie wygodnickie czasy zrobiły, że niby każde dziecko musi mieć swój pokój i własne łóżko. A tak na serio, to sama dobrze wiesz, że warunków nie masz a chcesz kolejne dziecko do pokoju wnieść. Nie myśl co będzie za 50 lat, ale co jest tu i teraz. Myśl o tym aby Twoje starsze dziecko miało spokój, kąt do nauki i dobry start. Mam nadzieję, że Twój syn jest ważniejszy niż Twój instynkt.

Gość gość
takie teksty gdzie i jak to robicie zawsze są przy tematach mieszkaniowych jacyś pedofile to piszą skoro im spanie z dzieckiem w jednym pokoju kojarzy się tylko z obciąganiem i stukaniem powinni ich namierzać badać i robić porządek normalny człowiek nie myśli o sexie z dzieckiem czy przy dziecku moja córka czasem w nocy przychodzi spłakana że ma zły sen i nie myślę z mężem w takich sytuacjach o tym żeby zacząć stukać się z nim jak zwierzę w tym momencie załóżcie sobie topik dla nie wyżytych a autorko zrób jak uważasz a nie dajesz obcym pod kołdrę zaglądać tutaj możesz tylko po mordzie dostać niestety wsparcia nie szukaj bo widzsz jak to się kończy