Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w mojej sytuacji

trudna decyzja czy decydowac sie na dziecko czy nie co byscie zrobily

Polecane posty

Realnie patrząc to ile im jeszcze zajmie ta budowa? Jak długo już się budują? Później jak będzie ie mieć ich z głowy to zawsze można myśleć o zamianie - nawet metrażowo na podobne ale o ten jeden pokoik więcej. Tylko widzisz, teraz to ogromny problem. Jak najbardziej jestem za rodziną, za rodzeństwem dla dziecka, ale nie w takich warunkach.

Gość gość
Dla mnie mega chora jest obecna sytuacja, że od 8 lat mieszkacie w taki kołchozie. Sorry, ale dla mnie to patologia, zwłaszcza, że ich stać na budowę domu!!!

Gość gość
Dla mnie to jest PATOLOGIA, jak możecie w taki kołchozie żyć od ponad 8 lat???? Zwłaszcza, że skoro oni budują dom to chyba jacyś biedni nie są...

Gość gość
Zmajstrowanie dziecka to nie problem. Mozna to zrobic wszedzie ;) przeciez logiczne, ze nie uprawiaja seksu w jednym pokoju gdy obok spi osmiolatek. Nie tylko noc i nie tylko lozko sluzy do seksu :P

Gość w mojej sytuacji
no wlasnie wyzej masz odpowiedz

Gość taaajasssne
na pewno wyjeżdżają jak tylko chcą się pobzykać yhy yhy :O idę o zakład że robią to w tym jednym pokoju właśnie i tak właśnie zmajstrują rodzeństwo dla ośmiolatka.

Gość w mojej sytuacji
ludzie czy wy nie macie powazniejszych problemow?

ej moze sie czepiam ale w pokoju obok jest rodzinsa musielibyscie w srodku dnia/nocy isc do kuchni, wc, piwnicy, garazu????!niby ok, rozne rzeczy sie wyrabia ale chyba nie pracujecie bo inaczej przeciez pozostali domownicy by was nie raz zlapali na goracym uczynku

Gość gość
Tak wyjezdzaja pewnie do hotelu aby sie pobzykac :O mozna to robic pod prysznicem, w wannie, w domu jak nie ma lokatorow, w pokoju jak dziecko w szkole, w samochodzie, w przymierzalni, GDZIEKOLWIEK wyobrazni troche :O

Gość w mojej sytuacji
no niestety jak jest taka sytuacja to trzeba kombinowac i uwazac

Gość gość
Powiedz, że to ściema ten post. 7 osób w 2 pokojach :/

Gość gość
Kasza 32 a czy ty myslisz ze ta rodzina w pokoju obok okupuje ten pokoj aby ich nie wyrzucili???:D myslisz, ze sie zabarykadowali???:D i z niego nigdy nie wychodza :D:D:D

Gość gość
Ta ja tez to widzę jak im wyobraźnia działa :/ a jak akurat jest noc i im się zachce to co robią ?

Gość w mojej sytuacji
no niestety ludzie to nie zwierzeta i potrafia czasem nad soba zapanowac

Gość gość
"Jest noc i im sie zachce ":O a czy ty wyobrazasz sobie, ze ludzie to rozumne istoty i nad popedem potrafia zapanowac? Czy ty sie bzykas akurat w tej chwili gdy najdIe cie chcica? Czyli rozumiem ze jak jestes na miescie to sie rzucasz na byle kogo aby odbys tylko stosunek bo ci sie zachcialo? Jak piesek atakujacy suczke bo mu sie akurat chce :O

Gość gość
A no to każda noc z rączkami na kołderce ja pierdziele :D

Gość w mojej sytuacji
no niektorzy ludzie naprawde chyba nie maja wyobrazni...

Gość w mojej sytuacji
wyobraz sobie ze nie kazda noc bo tez mamy taki komfort ze w kuchni mamy rozkladany fotel

Gość gość
hahaha uśmiałam się do łez w kuchni rozkładana fotel i zmieniacie się tak co noc z tamtymi :D

Gość w mojej sytuacji
nie wiem z tego co wiem to oni z niego nie korzystaja zreszta nie o to mi chodzilo ale wiadomo ze wam jedno na mysli tylko

wiem ze rodzina z pokoju obok wychodzi i dziecko autorki tez, ale wat0pie zeby w nocy wychodzili (dzieci) a dorosli to od czasu do czasu pewnie (impreza , kino itp). Dlatego stad pytanie do autorki czy pracuja bo 'wolna chate' to maja pewnie za dnia. Seks w nietypowych miejscach? tak jasne ze mozna ale to w 99% przypadkow na szybko, zeby pani sprzedawczyni nie zlapala was w przebieralni , czy dziecko nie zapukalo ze chce siusiu(taki przyklad). Gdzie tu gra wstepna, jakas atmosfera? Jak tak sie macie starac to sie chyba raczej nerwicy dorobicie.:-P ot po prostu patrze na to od 'technicznej' strony

Gość gość
No nie wiem co z toba jest nie tak ze tylko noc i tylko lozko ci pozostaje, my z mezem najczesciej robimy to w lazience, wieczorem zreszta wszystkie dzieci juz spia a wykapac sie trzeba ;) troche luzu kasza33.

Gość gość
Nie nie tylko w nocy , nie tylko łóżko ale chyba czasem fajnie się kochać w łóżku. I tam są nie tylko dzieci ale i dorośli, nie wiem ale podczas seksu czasem może być głośno a tu co cisza jak makiem zasiał.

a czy ja mowie ze seks to tylko w lozku? Rozumiem troche pikanterii dodac, testowac rozne miejsca (nie bede sie tu licytowac;-D ) ale CALY CZAS kombinowac? masakra jakas.

Gość Karinakkkka
A co was interesuje gdzie, kiedy kocha sie autorka. Jak im pasuje tak jak jest to ich sprawa. Pytanie było inne. Ja bym sie zdecydowała na dziecko. To Twoje jedyne życie i jedyne dzieci. Nie wiem co to za burżujki sie odezwaly, że niby rodzeństwo nie może mieć wspólnego pokoju. Ja z siostrą miałam i jakoś żyje. Ludzie mają 7 osób w pokoju i żyją nieraz w lepszych relacjach niż ci co się pozamykją, jedeno w jednym, drugie w drugim pokoju a dziennie widują się przez 5 minut, nie zamieniając ze sobą ani słowa.

Gość gość
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Oni mieszkają w 7 osób więc nie chodzi tylko o rodzeństwo w jednym pokoju tylko o niemowlę, 9 latkę i rodziców

Gość gość
"jest taka sytuacja" - ja nie rozumiem jak się mogliście dać w coś takiego wrobić i to na tyle lat. Wg mnie albo oni albo wy się od razu wyprowadzanie i dopiero wtedy starania o dziecko.

Gość w mojej sytuacji
jezu a wy caly czas o jednym... przeciez nie bede wam opisywac szczegolow jak i kiedy uprawiamy seks

Gość gość
poprostu napisz, czy zdarzyło wam sie robić to przy dziecku?