Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaraKama23

Chyba depresja

Polecane posty

Gość LaraKama23

Witam, chciałam porozmawiać dlatego zdecydowałam się napisać otóż mam 23 lata w 2012 roku w maju straciłam dzidziusia, w grudniu wyszłam zamąż. Mąż non stop pracuje, ja również pracuje, mam wolne tylko weekendy. Ciąglę myślę o moim straconym dzidziusiu do okoła tyle koleżanek w ciąży z małymi dziećmi aż serce boli jak się patrzy na to mąż ciągle w pracy a jak wróci to gra w jakieś beznadziejne gierki. Koleżanki wielce zapracowane nie mają czasu porozmawiać jestem zostawiona sama sobie co tydzień praktycznie w każdą sobotę jak tylko mam za dużo wolnego czasu siadam i płacze z byle powodu dosyć już mam takiego życia, kocham mojego męża ale nim już też jestem zmęczona.... Proszę tylko nie piszcie, że jestem głupia itp.. Ja poprostu potrzebuje rozmowy

Gość gość
Lara Kama, jeśli Cię to pocieszy .. nie jesteś sama. Ja taką stratę przeżyłam w kwietniu tego roku, tylko że jestem nieco młodsza od Ciebie. Mój chłopak po 2 miesiącach wymagał żebym już zapomniała, przestała płakać. Domyślam się, że potrzebujesz rozmowy, mam to samo, na Niego nie mogę liczyć, a moja najlepsza przyjaciółka tydzień po moim poronieniu urodziła synka. Jeśli chcesz rozmawiać gdzieś indziej niż tu, to zostaw mi proszę jakiś kontakt do siebie. Bardzo chętnie z Tobą porozmawiam, może nam obu to jakoś pomoże.

Gość gość
Hej to jest mój adres mailowy magdalenak20@o2.pl bardzo chętnie porozmawiam jeżeli ty również będziesz miała ochotę to się odezwij.... Pozdrawiam serdecznie

Gość LaraKama23
Szczerze mam nadzieje na jakiegoś maila :)

Gość gość
jeśli nie umiesz się z tym sama uporać, co oczywiście rozumiem, bo nie jest łatwo, to skorzystaj z pomocy np. psychologa, żeby się nie pogłebiało

Gość TheBoski
Chodź do mnie kocico na dobry początek wymasuje ci stopy wreszcie się odprezysz

Gość LaraKama23
Och theboski romantyku a co powiesz na dzidzusa ze mną ?

Gość TheBoski
Taka z ciebie diablica no to chodź chodź i bez gry wstepnej cię ujaznie , chociaż fajnie byłoby jakby trochę zmiekly ci uda moja droga

Gość gość
...w d***e ci się poprzewracało :D

Gość LaraKama23
Tego się pi tobie spodziewałam jesteś twój penis jest nieobliczalny i potrafi być wszędzie tam gdzie potrzeba wrrrauuuu jestem suka tylko dla ciebie

Gość TheBoski
A ja jestem rasowym bullterierem który zadowoli cię po całości rrrrrrrhauhauhauuu nasze szczeniaki będą boskie moja suczko

Gość LaraKama23
Witam wszystkich bardzo nie miło się czyta jak ktoś pod kogoś podszywanie aż taki macie z tego ubaw fajnie a myślałam że tu normalni ludzie siedzą ( oczywiście nie obrażających tych niektórych normalnych) myślałam że będę mogła tu porozmawiać ale widzę że nie. A ty człowieku jak jesteś jakiś nie zaspokojony to włącz sobie p***osa a nie robisz z siebie tutaj idiote. Pozdrawiam

Gość nieco mlodsza
LaraKama23, czy to na tego e-maila (magdalenak20@o2.pl), mam do Ciebie pisać, bo teraz po tych wszystkich wiadomościach tutaj, zmieszałam się nieco.

Gość LaraKama23
Witam, tak na tego którego napisałaś. Możesz być zmieszaną bo jacyś debile się pode mnie podszyli

Gość LaraKama23
Hej nieco młodsza chyba się do mnie nie odezwiesz szkoda myślałam że będę miała z kim pogadać