Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vene

On i jego kolezanki

Polecane posty

Gość Vene

witam was. Mam pytanie, czy wasi mężczyźni kontaktują się sms-ami, mailowo ,tel. ze swoimi koleżankami? Czy dzwonią z okazji np., świąt z życzeniami!? Na ile pozwalacie, tolerujecie?

Gość gość
Mój były cały czas mailował ze swoja eks i czasami sms jakiś przysłała. Na początku się wkurzałam ale potem się przyzwyczaiłam.

Nie rozumiem, po co oni to robią? Ja ze swoimi byłymi nie mam kontaktu, po co! było minęło.:)

Gość gość
Ja tez nie mam kontaktu ze swoimi byłymi, i tez nie wiem po co im te kontakty. Zwłaszcza że ten mój oprócz tego że z nia mailował, to chciał do niej na Mazury pojechać odwiedzić ją, i powiedział, że zrobi to ze mna lub beze mnie. Więc stwierdziłam, że z nim pojadę. To było przed ślubem, już wtedy mogłam go kopnąć w d**ę. Pojechaliśmy do niej, było sztywno :) Nie tak jak się spodziewał. A u mnie pozostał duży żal do niego. Nie powinnam się na to godzić. A po 4 latach (w tym roku) orzeczono mój rozwód z nim. W innych sprawach również okazał się niedojrzały

ja myslę, że jak facet nie zamyka poprzedniego działu życia, to coś go łączy i serducha słucha. Nie należy się z takim zadawać na poważnie, jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi. A pieprzenie ,że to tylko koleżanka mnie nigdy nie przekona.