Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kllelellel

Zachowanie faceta

Polecane posty

Gość kllelellel

Wczoraj wynikło jakies nieporozumienie miedzy mną a moim chlopakiem. Gdy zadzwoniłam do Niego to po 5 minutach przyszli moi rodzice i mój tato miał do mnie pretensje o jakies pierdoły i nie chcąc sie klocić z ojcem szybko skończyłam rozmowę w chłopakiem, zapewniając, że zadzwonie gdy bede miala chwilę. Zadzwoniłam po niecalej godzinie a ten nie odbierał. I tak 3 nieodebrane połączenia i nieodpisany sms. Udało mi się Go złapać na Fb i wyszlo, że ja sie niby jego wstydzę i jest zazdrosny o mojego bylego (mam z nim dziecko, ale nie jestem z nim. Wczoraj byłam po dziecko u Niego i powiedzialam mojemu aktualnemu facetowi, że były był miły i nawet chcial sie przytulać ... ) Rozmowa była lakoniczna, ja chciałam wytlumaczyć że szybkie zakończenie rozmowy było efektem tego, że nie miałam zamiaru sie kocic przy telefonie z ojcem a z byłym mnie nic nie łączy, powiedzialam tylko prawdę jak sie zachowywał na co ja byłam niewzruszona. Dziś na Fb napisał mi tylko "Piję". I wysłał sms-a zapewnie pijany bo nie miał sensu. Poza tym nie odzywa się, nie odbiera sms. I myślę czy po prostu poczekac aż mu przejdzie czy napisać mu, że jest egoistą i zachowuje sie jak dzieciak???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować