Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimii

nadzieja

Polecane posty

Gość kimii

jestem po drugiej stracie ........w 23 tyg miałam cc kiedy mogę starac się o trzecie dziecko proszę tylko o dobre wibracje komu się udało i ile trzeba czekac ku pokrzepieniu............

Gość gość
lekarz Ci nie powiedział? jak po cc, to przynajmniej pół roku, ale moim zdaniem to z rok, żeby rana zdążyła się wygoić

Ja tez bylam 2 razy w ciązy.15 mies.temu w36 t.c.urodzilam martwe dziecko przez cc.a teraz jestem w 24 t.c.Zacznij sie starac kiedy poczujesz sie na silach nie czekaj.Ja po8 mies.

Gość gość
Co się stało że w 36 dziecko urodziło się martwe?:(

Owineło sie pepowiną ale nie trzeba tracić nadziei trzeba probować.Kimii co Twojemu maluszkowi sie stało?

Gość gość
Kimii odezwij sie napisz co u Ciebie domyslam sie co czujesz dlatego martwie sie

Gość kimii
to moja druga strata pierwsza ciaze stracilam rok temu to była coreczka udusila się pepowina w 34 tyg ,teraz odklejilo mi się lozysko maly zyl tylko 12 godz niedal rady wtedy rodziłam sn,teraz miałam cc do lekarza mam isc za 2 tyg wiem ze trzeba poczekać tylko zastanawiam się ile ...bo rozne sa opinie

Gość gość
Moja corka udusila sie pepowina w 36( ta przekleta pepowina) zrobilic.c.Ja praktycznie po4 mies.chcialam i moglam zajsć w ciaze,: choc lekarz mi odradzal mowil ze rok czekac ale jak wyjdzie wczesniej to bedziemy patrzec.Zobaczysz i poczujesz sama kiedy bedziesz gotowa.