Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karol102

Zona mnie zdradza

Polecane posty

Gość hej Karol
Chce,ale nie wiem czy jestem gotowa na nowy zwiazek. Gawruszko mozna naprawiac,ale wazne,by razem....

Gość gawruszka
na pewno zapukam tu jutro, bo czekam na wasze odpowiedzi i opowieści. paaa, kotki dwa, szaro-bure obydwa...

właśnie można naprawiać ale obie strony muszą tego chcieć.W moim przypadku żona stwierdziła że mnie nie kocha i niechce już ze mną być.No i właśnie się dowiedziałem dla czego

Gość hej Karol
Gawruszko psycholog pomaga.Jest to jednak bolesne. Czuje sie juz duzo lepiej niz na poczatku.Na poczatku byl szok. Ciezko uwierzyc,ze bliska osoba moze tak klamac.

Gość hej Karol
Karol to chociaz wiesz na czym stoisz... Mimo wszystko napewno trudno z tym Ci sie pogodzic. Zycze Wam milej nocki i spokojnych snow.Zajrze tu jutro🖐️

Gość eh Karol
śpisz na klawiaturze?

Gość rogacz rogacz
a w dodatku skarżypyta

Gość gość
Kto skarżypyta KAROL?

Gość gość
Mąż czy żona tylko debile i idioci zdradzają. Normalny człowiek brzydzi się zdradą.:O

Gość gość
jak żona go nie kocha to po związku, nie wierzą by można kogoś pokochać po raz drugi :o

Gość gość
a czy to zawsze się wydaje ? bo nie wiem ?

Gość gość
wydaje się czasem po wielu latach i z powodu dziwnych okoliczności zdradzone osoby potrafią zrobić swoistą retrospekcję wydarzeń z przeszłości i są w stanie wykryć dysonans który kiedys się pojawił spowodowany przez zdradę nie lekceważcie inteligencji zdradzonych osób i ich możliwości analitycznych faktów z przeszłości niech tylko pojawi się jakiś impuls który wzbudzi podejrzenie są w stanie wykryć zdradę która dawno się przeterminowała a to działa jak wybuch bomby atomowej wiem coś o tym

Gość izabelka55
mój facet ma nadal konto na portalu na którym poznaliśmy się a przy mnie złożył rezygnacje Jestesmy razem 7 miesięcy przyzekał miłość wierność az do śmierci a tu masz

Gość izabelka55
kochani czy powinnam mu powiedzieć ze mnie okłamuje bo ma nadal konto na tym prortalu

Gość gość
cześć. uważam, że powinnaś po prostu zapytać, dlaczego jeszcze szuka szczęścia skoro ma ciebie?

Gość izabelka55
dziekuje wlasnie tak zrobie ,bo wcześniej myślałam by poczekać i zobaczy czy zauważy ze mail jest otwarty a jak zatai to wówczas zapytam

Gość izabelka55
o czym chcesz gadac

Gość gość
o czym? no tak jak w temacie