Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z wlosami po lekach

Polecane posty

Gość gość

przez rok czasu pilam leki na żołądek bo mam problemy trawienne strasznie wyszly mi wlosy polowe wlosow nie mam i mam przeswity wlosy sa cienkie i bardzo slabe a byly grube i bardzo mocne leki odstawilam od 2 tyg nie pije ich i myje wlosy w szamponie seboradin nie wiem jak dalej czy te łysawe :( miejsca odrosną? niewiem juz , juz mysle żeby ściąć wlosy calkiem krotko moze to cos pomoze i wlosy odrosna zdrowsze ? jak myslicie ........

Gość gosciowa
jestes pewna ze to po lekach na trawienie?

Gość gość
tak, bo na ulotce leku pisze że możliwe jest łysienie

Gość gość
odżywka biowax dla osób po chiemioterapii jest polecana, mnie wypadły po narkozie i odżywka mi pomogła, do tego silica.

Gość gość
po narkozie tez wypadaja wlosy ? bo mialam 2 razy narkoze .... a ta odzywka to chyba tylko w aptece ?

Gość gość
tak, po narkozie potrafią lecieć jak szalone, mnie bardzo wypadały, byłam załamana. może u ciebie tez to jest powodem?

Gość gosciowa
ja bym Ci rdzila dobrego dermatologa kktory Cie pokieruje. sama mialam mega problemy z wlosami- strasznie wypadaly i wydalam fortune w aptece poczwszy od ampulek vichy. okazalo sie ze jestem uczulona niewiadomo na co. dostalam szapon zakaz odzywek itd. na poczatku wygladalam jak strszydlo bo wszystko sie puszylo ale po pol roku wlosy byly gladkie i lsniace bez zadnych odzywek

Gość gość
w aptece ok 20 zł, polecam ci szczerze

Gość gość
dzieki dziewczyny moze jakos odratuje moje biedne włosy do dermatologa wizyte juz mam zamowiona takze nie lecze sie calkiem sama ale pytam z ciekawosci jak inni sobie radza z tym problemem ....