Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona gocha

pub na przeciwko okien

Polecane posty

Gość wkurzona gocha

ostatnio otworzyl się pub na przeciwko mojego domu, wszystko ladnie pięknie spokój itp. az do dzisiaj. pan wlasciciel postanowil urzadzic bibe... pod moimi oknami jakies gimbusiary nadzieraja się jak by je ktoś ostro dymal, muza napierdala ze szok a ja jutro na rano do roboty... co mam zrobić? oplaca się dzwonic na paly? co z tego ze przyjadą, jak i pojada i nadal będzie hałas!!! jak z tym ustrojstwem walczyc??

Gość wkurzona gocha
kurde co mam zrobić, przecież na srodku wsi, gdzie mieszkają porządni ludzie burdel na kólkach powstal, moja sasiadka jest starsza osoba, a ma mieszka tez na przeciwko tego pubu, niedaleko mieszka kobieta z 3 małych dzieci, ja pierdziele

Gość gość
dziwne, bo takie imprezy nie powinny byc otwierane gdzie mieszkancy sa w poblizu

Gość gość
z systemem nie wygrasz ale możesz zrobic tak idzies na stacjie benzynową kupujesz PB95 10 litrów starczy plus zapałki. Następnie jutro najpeliej!! właśnie w Niedziele ok 1-2 w nocy oblewasz do okoła i podpalasz!! lokal się nie spali ale na drzwiach napisz flamastrem ma być cisz!!

Gość wkurzona gocha
no tez się zdziwiłam ze taka mordownia na srodku wsi, gdzie obok jest kilka bloków, domu jednorodzinne. kiedyś z kims gadałam na ten temat i mi powiedzieli ze ten wlasciciel to jakiś trep, czy policjant i jest niby "nie do ruszenia" a z tym podpalenie to hehe dobre tylko tam sa wszędzie kamery

Gość wkurzona gocha
k***a tego za wiele, przed chwila miałam akcje przez okno z jakimiś małymi szmaciarami, mój maz zostawil otwarta brame jak jechal do pracy na nocke, siedze w sypialni i slysze jak jakies laski się smieja, podnoszę rolete a p***y na moim wjezdzie stoją i sobie piwsko chleja, tak je zjechałam ze szok, a te jeszcze pyskowaly