Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tula13

czy to jest ciaza

Polecane posty

Gość Tula13

Hej Kochane ;*. Jutro minie 2 tyg. od kiedy nie mam @ . Robiłam kilka dni temu 2 testy ( 3-4 dni temu)jeden wyszedł negatywny, a przy drugim była taka delikatna kreseczka ( taki jakby cień tej 2 kreski). Dzisiaj powtórzyłam test i znowu taka samo, prawie niewidoczna druga krecha. Oczywiście kochamy się z narzeczonym bez zabezpieczenia (staramy się by on nie dochodził we mnie, ale wiadomo różnie bywa ;P). Dodam, ze jeśli chodzi o jakieś dolegliwości to mam :nudności, bóle podbrzusza ( nie ciagłe, a takie przerywane, takie jak na @). Wizytę u gina mam dopiero w listopadzie, co o tym myslicie ?????

Gość Tula13
Ale dodam, że moje @ nie zawsze są regularne. A te kreski na testach serio, tylko takie cienie jakby na pierwszy rzut oka niewidoczne..

Gość pola321
każda druga kreska oznacza ciążę, nawet bladziutka. Tym bardziej, że wyszła dwa razy. Gratulacje!!!

Gość Tula13
Serio ?! ;)))))) Tylko nadal martwi mnie to, ze jest widoczna tak zupełnie pod swiatłem.. W dodatku to już 14 dni kiedy miałam dostać @.. myslę, ze po tych 2 tyg. kreska byłaby juz mega widoczna, hym ? Co mam o tym myśleć ??????;*

Gość gość
wybierz się do lekarza , on rozwieje twoje wątpliwości

Gość Tula13
ale mam termin dopiero na listopad.. Oszaleję do tego czasu ;P fajnie byloby miec taka małą kruszynkę ..;)

Gość pola321
Niekoniecznie powinna być bardzo wyraźna. Ja miałam bladziutką też mniej więcej dwa tygodnie po dniu kiedy miałam dostać okres a teraz mam półrocznego synka ;) Na 100% powie Ci ginekolog.

Gość gość
to idź prywatnie, albo zrób test z krwi

Gość Tula13
Też widziałaś ja tylko pod swiatłem ?; ))))) jutro zadzwonię i spróbuję wynegocjować szybszy termin ;) oczywiscie, dam wam znac co i jak ;)

Gość gość
No nie wiem czy pod światłem, taka była bladziutka bardzo i już ;) No właśnie, zrób test hcg z krwi w prywatnym labie, to kosztuje 2 albo 3 dychy

Gość pola321
Ten ostatni gość to ja :D

Gość Tula13
I tak chyba zrobię. Można to zrobic tez w szpitalu ?

Gość pola321
zwykle tak, zadzwoń wczesniej i zapytaj, zebys nie szła na marne ;)

Gość Tula13
W poniedziałek przedzwonię.. ;) ach, jestem taka ciekawa czy to jakaś mała kruszynka jest sprawcą tego zamieszania ;P..czy może zmiany hormonalne..

Gość pola321
Powodzenia, mam nadzieję, ze to dzidzia :) To ogromne szczęście, nie do opisania!

Gość tusia13
My też mamy taką nadzieję..;)