Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frida6

Kobiety z innej galaktyki

Polecane posty

Gość champtar
numero prz 16 konnym byłby kłopot na zakrętach . Choć 3:3:3B byłby ok

Gość champtar
ps nie sugeruj się końmi mechaniczymi 1naturalny > 1 mechaniczny ;) czyli masz minimum 24 konie mechaniczne

champtar :) numero ma sporo racji jak ten poprzedni byl nawet w miare tak to ostatnie, jest co najmniej nie przemyslane, takie byle jakie, nie notuj na goraco, a jesli juz to potem to przerabiaj, bo wyszlo cos w stylu: biale konskie grzywy roziwewaja sie na wietrze, sztorm targa statku zaglami a ja cie kocham takie wiesz, troche byle co

Gość gość
pps ok już wymyśliłem jak upchać 18 koni ;;;;;; na elementach skrętnych do jakiś 55stopni mam nadzieję że lapiesz elementy skrętne muszą być na zewnątrzej stronie zaprzęgu by nie ranić koni .

Gość gość
spoko , pisałem że nie obrobione ale za to ktoś poczuł się na siłach by napisać coś od siebie i o to mi właśnie chodziło . :)

Gość niestała  czytaczka
:) Ja się nie czepiam, bo sam zaznaczyłeś, że do obrobienia. W końcu jeśli to ma być notowanie myśli, to idealnie nigdy nie będzie za pierwszym razem. :) Frida pisze poetycko, ale musi się poczuć sprowokowana ;)

Gość gość
Obawiam się że lodowców królowa cichutko gniewem płonie tupiąc lekko nóżką albowiem w jej pięknej krainie zjawił się śmiałek co urągać zaczął tematowi gwieździstej natury i o lotach dzikich zwierząt bezkarnie sobie prawi lub co gorsza o możliwościach skrętu 18konnego zaprzęgu . Tak być nie może niechaj nasza Frida zatknie tu proporzec co myślą olśniewa najmroczniejsze tu umysły . Mam nadzieję że prowokacja się uda :)

Gość niestała  czytaczka
hahah :) Zobaczymy :) Ale tego z kaczkami, to nie zrozumiałam mówiąc szczerze ;) :D Jakie miało być przesłanie tej opowiastki ? ;)

Gość gość
!! !!! ! ! ! - dodam jeszcze pare wykrzykników by podkreślić prowokację

Gość gość
to była opowieść inspirowana prawdziwą historią . Nie wiem czy jestem w stanie przekazać komiczność sytuacji . Na pewno wszyscy dookoła mieli niezły ubaw pamiętaj że ja nigdy wcześniej nie jeździłem na rolkach więc nie miałem pomysłu jak skręcić a wszystko działo się bardzo szybko no i skąd ten ptaszek się tam wziął nie było go widać a lądowanie na ścieżce rowerowej (jej środku) do najczęstszych nie naleźy zresztą obok miała całą rzekę dla siebie . Gąska bawiła się w lotnisko ?

Gość niestała  czytaczka
Może się zakochała od pierwszego wejrzenia i jej błędnik oszalał ?;) :D Sytuacja faktycznie komiczna, zwłaszcza dla obserwatorów, bo mi by do śmiechu nie było pewnie :D Ale i tak trzeba morał jakiś wyciągnąć z tej historii ;)

Gość gość
Ona wyskoczła z tym lądowaniem jakieś 1.5m przedemną w chwili zmiany lotu może oddalona była o 20-30cm od moich rąk gotowych ją "przechwycić "

Gość niestała  czytaczka
Toteż mówię, że pewnie leciała na Ciebie :D Trzeba było przechwytywać ;?) Kaczki z dzikim ryżem lubię, chociaż przyznam, że nie wiem kto by ją oskubał i wypatroszył ;) :) Muszę iść spać, bo mnie głupawka dopada ;) :) Poszukam tylko czegoś na podsumowanie tego tygodnia.

Gość gość
terrorystka na pewno leci na niedoświadczonych . A moźe miała depresję. Choć suczka mojej siostry też za mną gania i w sumie nie wiem dlaczego bo ja nie odwzajemniam jej uczuć .

Gość niestała  czytaczka
Wszystko jest możliwe hah :) Może w rozpaczy nie widziała innego sposobu, na zwrócenie na siebie uwagi, ale przyznaj, że gdyby nie o kaczkę chodziło to metoda nie jest zła :) A co do suczki, psy podobno rozpoznają dobrych ludzi po prostu. ;)

Gość gość
Dobranoc .

Gość poetastro
:O gesi nie kaczki tez swoj rozum maja drobne cwaniaczki ich nie wzruszaja sobie gdzie chca lataja i d*u*p*s*k*o sadzaja :P ;)

Gość gość
możliwe , zdrówka źyczę ja do rana muszę w pracy walczć ze snem i nie wypada mi od przyjemnego łózka odciągać choć na chwilę :) co do łóżka i snów też mógłbym opowiedzieć kilka ciekawych histori ale to tak półżartem

Gość niestała  czytaczka
Sekunda :D Czy ja rozmawiam z dwoma osobami ?

Gość niestała  czytaczka
Nie jestem w stanie wyrazić, jak bardzo mi głupio z powodu mojego roztrzepania :( Mimo wszystko dobrej nocy :)

gesi nie kaczki w gore wzlatuja choc, czasem moze ciezko laduja a za to kaczka cala w buraczkach, nawet poestre smakiem przebije gdy na widelec ja nabije zeby zatopie w tym smacznym ciele.......... nie miej, "sie nie podziele " :P:P:P milych smow marudy :D

oo nadzieja mi uciekla mialo byc "nie miej nadziei" znaczy znak od gory, ze pora isc spac :D trzymcie sie cieplo

Gość gość
czytaczko z jedną tyle że u mnie tel lubi płatać figle i często uparcie nie pamięta treści lub podpis po drodze gdzieś gubi dlatego czasem podpisuję (champtar)

Gość gość
frido przejmij prowadzenie ja muszę moją miłą pocieszać w chorobie . Pamiętam dziewczę przecudnej urody . Pamiętam to do dziśiaj choć byłem wten czas młody .Włosy jasne ,kręte piękną szyję otulały. Paznokcie zaś ciemnego koloru nadawały ciału powabu , wigoru . Niczym pełen wdzięku cycnus przy szklanym jeziorze dumnie unosi swą głowę , karmić łaskawie się daje lecz pieszczoty zwodzi na głębiny jeziora płochliwie uchodzi . Tam na mnie zerka i kusi urodą widok ten dla mnie miłą jest osłodą .. złamanego serca ulgę w cierpieniu mu dając .

Gość gość
Osłoda dla pewnej Ewy za pełen profesjonalizm podczas rozmowy związany z mokrą plamką w okolicy dekoltu ( chyba się czymś niechcący oblała podczas pracy) . Byłem ciekaw czy się speszy ale wybrneła z godną podziwu klasą - tak jak by plamki tam nie było :)

Gość niestała  czytaczka
Dziękuję Frido :) Bardzo dla mnie kawałek :) Champter pocieszaj :) Mam nadzieję, ze to nic poważnego i szybko się z tym uporacie. Posta o Ewie jak zawsze nie zrozumiałam, ale nic nie szkodzi przecież :)