Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama8401

może jest jakaś dobra dusza

Polecane posty

Gość mama8401

mama8401 hej jest ktoś może zinteresowany kupnem ubranek lub jakiś zabawek. ubranka są głownie dla 4 -letniej dziewczynki. Ubranka są ładne i zadbane, trochę firmówek. tak sie składa, ze mała szybko urosła a ja pilnie porzebuję nowych. Kiedyś (gdy miałam trochę więcej pieniążków kupiłam na zapas a teraz nie stać mnie na inne) ostatnio u nas ciężko ale nie chcę się tu użalać nad sobą. obiecałam sobie, że nie wiem jak byłoby ciężko ona nie odczuje tego.Przyznam, że ostatnim czasem jest bardzo źle a ja popadłam w załamanie nerwowe, zaniedbałam siebie ale nie o mnie tu.... mąż pracuje ale jest strasznie ciężko, starcza na rachunki a co dalej... mała rośnie a na ciuszki brak kasy. nie chce by śmiał się ktoś, ze chodzi w za małych. Nie chcę prosić tu o pomoc finansową bo nie potrafię. chcę sama zarobić na te ubranka więc moze jest ktoś chętny...mała marzy o laleczkach ponny no ale na ten luksus już nie starczy... tłumaczę, że święty mikołaj nie ma tyle pieniążków. czesto udajemy przed nią, ze jest wszystko ok może ktoś uwazza mnie za nienormalną ale ja chcę by miała lepsze życie niż ja. tylko nie wiem czy starczy mi sił. Jest tragicznie i nie wiem co bedzie dalej. moją sytuację by tu długo opisywać ale nie chcę nikomu zawracać głowy..tak juz mam, ze wolę dusić wiele rzeczy w sobie. Pozdrawiam barzdo serdecznie

Gość gość
Wystaw kochana na allegro. Myśle, że ktoś sie znajdzie :)

Gość mama8401
robię to i kilka rzeczy poszło ale pokryłam za to opłatę w przedszkolu, tego jej nie zabiorę. a mam juz do zapłacenia za allegro wystawiam na tablicy. najgorsze jest to, ze często pisza do mnie takie mamy jak ja a ja chętnie spuszcza z ceny albo wysłałam coś za darmo ale nie chcę tu wyjść na jaką filantropkę, bo nie o to tu chodzi

Gość chciałabym pomòc
... ale nie umiem. Szkoda.

Gość mama8401
to nic muszę jakoś sobie radzic, tylko brakuje mi nieraz sił, walczę tylko dla mojej małej pociechy tylko chciałabym wierzyć, ze będzie lepiej

Gość gość
Z jednej strony nie pracujesz,a z drugiej posyłasz małą do przedszkola, hm ?

Gość mama8401
tak posyłam obiadki płaci mops a ja opłatę stałą w wysokości 21zł posyłam tylko dlatego żeby za rok umiała oswoić się w szkole. Wiem 21 zł to szczyt rozrzutności na własne dziecko, tylko dlatego by mogła pobawić się i umiechac i nie przebywać całego dnia w zagrzybiałym mieszkaniu z powodu, którego co chwilę choruje,..