Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamiiiii

nieznajomy ze stopa

Polecane posty

Gość małamiiiii

Stałam na przystanku i czekałam na busa, który się spóźniał. Jako, że jechałam do szkoły więc sie niecierpliwiłam i nagle ktoś jedzie w przeciwną stronę niż ja i zawraca na przystanku. Myslę, zlituj się się i mmnie podwieź kawałek ;) i nagle podjechał i zapytał czy chcę jechać. Kierowca miał na oko ponad 25-26 lat. wsidłam, bo tuż za nami jechał mój tata autem w naszą stronę ( ale dlaczego mnie nie zabrał to nie istotne ). Okazało się, że jedzie w pobliże mojej uczelni i nie przesiadałam się na autobus tylko pojechałam z nim. Trochę się bałam, tym bardziej, że miał wygląd obcokrajowca z południa Europy, ale jednak to Polak. Niestety mieszka w innym dużym mieście, pracuje a tu gdzie jechaliśmy ma rodzinę.Jechaliśmy 40 min i gadaliśmy non stop, nie było ciszy ani tematów na siłę. Jak się okazało jest straszy tylko o 4 lata i jest wolny. Na koniec podróży wziął numer telefonu( bo chciałby skoczyć kiedyś ze mną na kawę) i od razu napisał, że dziękuje za podróż itp. odpisałam dopiero wieczorem i od 2 dni cisza . Wiem, że dalej jest w rodzinnym mieście i mógłby się odezwać.Rozumiem, że mógłby nie mieć ochoty, ale po co wziął ten numer? Czemu nie powiedział mi tego skoro raczej nigdy się już nie zobaczymy? Ale nie żałuje, że wsiadłam ;)0

Gość gość
Przyjechał odwiedzić rodzinę.To proste że nie na czasu na telefony do nieznajomej, a może poznał kogoś interesującego/.Numer wziął jakby przez grzeczność, to wcale nie znaczy że jest zobligowany do kontaktu z Tobą.Nie obiecuj sobie za wiele, przecież go nie znasz.

Gość małamiiiii
zadzwonił ;) jutro się widzimy.

Gość małamiiiii
obiecałam że mu wyliże o***t i jaja, bardzo się ucieszył :classic_cool:

Gość małamiiiiii
obiecałam, że mu poliżę fujarkę bardzo się ucieszył :classic_cool: