Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SPIRALA I PREZERWATYWA CIAZA

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny 16 dni temu kochałam się z facetem w gumce, mam spirale miedziana. Obawiam się ze cos moglo wyciec z tej gumki. powinnam już dostać miesiaczke, dziś robiłam test negatywny. objawy mam jak na miesiaczke bol piersi, pryszcze, woda w organizmie...ale nic zero sluzu, sucho. bardzo się martwię..kochałam się tuz przedowulacja - 2,3 dni.

Gość gość
ty jestes nienormalne, ile jeszcze tych tematów założysz?????????

Gość gość
kobieto nie bierz sie za sex jak masz takiego schiza, nie wiem po co ty uzywasz prezerwatyw jak masz spirale załozona :/

Gość gość
ciagle czytam ze ktoś wpadł ze spirala..wiec w okolicach dni płodnych stosujemy gumki.. faktycznie ze schizuje...ale proszę o obiektywna ocene..jakie sa realne szanse, okres powinnam już dostać i nie ma:(

Gość gość
to idz na betę albo do ginekologa, a nie forum zaśmiecasz kolejnym tematem

Gość gość
no wałsnie mam zamiar isc jutro, to będzie 17 dni po. dziś robiłam test z moczu negatywny...nie zaśmiecam forum, jest po to żeby rozmawiać o różnych problemach. I nie jestem jedyna osoba która się nad tym zastanawia. Potrzebuje tylko realnej oceny.

Gość gość
zaśmiecasz forum, ponieważ to już kolejny twój temat, dziewczyny ci odpowiadaja, a ty masz to w d***e i dalej swoje