Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 max 3 tygodniowa ciąża z żonatym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

Od 3 lat spotykam się z żonatym mężczyzną nie układ im się w małżeństwie są ze sobą z powodu dzieci. Zaszłam teraz w ciąże on powiedział że nie zostawi tamtych dzieci bo żona wyjedzie do legnicy i utrudniu mu kontak... Prosi abym usuneła dziecko bo to nie pora, a on zacznie się w zamian za to rozwodzić. Co mam robić pomóżcie

Gość gość
czemu doszło do ciąży antykoncepcja was zawiodła?

Gość gość
chesz usunąć własne dziecko dla jakiegoś męźczyzny, ktory nawet nie jest z toba tak na poważnie? gdyby mu zalezało na tobie i gdyby Cię kochał już dawno by porzucił tamto życie. nie daj się. a dziecka nie usuwaj.

Gość gość
wierzysz w bajki......usuniesz a on sie nie rozwiedzie....proste.

Gość gość
cały czas zabiespieczaliśmy się plastry...Własnie sobei uświadomiłam że on i tak tego nie zrobi tylko ja nie jestem gotowa na macierzyństwo dopiero za 1,5 roku obrona magisterki, a on do wychowania dziecka ręki nie przyłoży... Chciałabym wierzyć że jakoś sobie poradzę, ale panicznie się boje że z dzieckiem nigdy nie znajde mężczyzny który mnie pokocha bo dziecko będzie mu przeszkadzać... Finansowo hmmm wiem że moge liczyć na jakoś pomoc z urzędu z tytułu samotnej matki ale czy to wystarczy ?

Gość gość
Kochana, ja miałam podobną sytuację. Co prawda ojciec mojego dziecka był już po rozwodzie i nie miał żadnych wcześniej dzieci. Do usunięcia mnie nie namawiał wręcz przeciwnie, cieszył się jak wariat. Jednak ja wiedziałam, że to chwilowy entuzjazm. W ogóle miałam mu nie mówić o ciąży i po prostu usunąć. Bałam się cholernie, ale jedną ciążę już usunęłam, nie miałam zamiaru robić tego po raz kolejny. Nie usunęłam. A z ojcem dziecka jestem :)

Gość gość
nie chce odejść jak jesteś w ciąży- nie odejdzie od rodziny nawet jak usuniesz dziecko. Twoją pierwszą decyzją powinno być rzucenie gościa w diabły :O A później zastanów się poważnie- ja dziecka bym nie usunęła. Nie Ty jedna jesteś w takiej sytuacji- a dziewczyny dają radę. Tatusia o alimenty ścigniesz, sama trochę dorobisz- jakoś zwiążesz koniec z końcem.

Gość gość
I co to za życie - koniec z końcem? :-o

Gość gość
Koniec z końcem na początek-a później- jak skończy studia, będzie coraz lepiej. A co to za życie z dzieckiem na sumieniu? Prawda jest taka, że autorka znalazła się w trudnym położeniu na własne życzenie- wiązanie się z facetem, który ma rodzinie i tkwienie w takim układzie przez lata to głupota. teraz wypadałoby wziąć odpowiedzialność za swoje postępowanie

Gość gość
nie usuwaj ciąży, a tego niedojrzałego zostaw. dasz sobie radę. jakoś przemyślisz przez te kolejne 8 msc. najwyżej oddasz do adopcji.

Gość gość
Atak z innej beczki wiecie gdzie moge starać się o jakąś pomoc ?Bo rodzice pewnie wyrzucą mnie z domu jakie warunki musze spełnić w mopsie? Któraś z was była przez całą ciąże sama bez żadnej pomocy ? Jak dałyście sobei radę samepoporodzie z opieką i zmęczeniem?

Gość gość
Myslalam ze on zachowa sie inaczej jedyne o czym od niego słyszę to aborcja za pomocą tabletek i to w w dodatku jakis na żołądek ... jestem przerazona tym wszystkim teraz wiem ze juz nic nie będzie takie samo :( boje sie zostac sama z dzieckiem bo na pomoc rodziców i dziadków nie mogę liczyć bo oni zawsze byli przeciwni naszemu związkowi

Gość gość
Nigdy bym nie usunęła dziecka, a tego GNOJA bym oczywiście o alimenty podała. TYLE!

Gość gość
To gdzie mieszkacie skoro ma wyjechać do Legnicy? Może jesteś moją sąsiadką... hehe