Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość facetów to oszuści i kłamy zwłaszcza ci z portali randkowych

Polecane posty

Gość gość

- Z jednym pisałam dluuugo, ponad pol roku, pracowal zagranicą, tak mowil dlatego nie moglismy sie spotkac, zwlekał przekładał w konc przyznal sie, ze dal nie swoje zdjecie i jest starszy (zamiast 26 - 36) :O , zerwalam kontakt, nie dosc ze mnie oszukal to w ogole mi sie nie podobal, i w zadnej anglii nie pracowal, zenada - drugi mi bajki wciskal, pisalismy krotko ale cos mnie tknelo i wpisalam jego adres mailowy w google - pokazalo sie kilka wynikow, m.in na portal Eamore - ogloszenie erotyczne, ze szuka dyskretnej męzatki lub dziewczyny w stalym zwiazku, ktorej brakuje czulosci, a tak szukal niby milosci, takie bajki opowiadal masakra - trzeci , okazalo sie ze ma żone, bylismy na ''randce'' i spotkalismy ją na miescie z dzieckiem :O przedstawil mnie jako kolezanke z pracy ja p*****le, wiecej sie nie odezwal Miałam tez kilka normalnych randek ale nic z tego nie wyszło, faceci zwykle drętwi, malomowni, wystraszeni albo ci ktorzy praktykują jak najszybszy seks :(

Gość gość
kobiety nie lepsze :-D klamia jak najete albo z nut!

Gość gość
Nikt nie odpowiada za to jakich preferujesz facetów.

Gość gość
Jeśli już, to zaloguj się na międzynarodowych portalach, ja tak zrobiłam w marcu i od 6 m-cy mieszkam za granicą ze wspaniałam facetem i planujemy ślub...może to kwestia szczęścia,pozdrawiam

Gość gość
polscy faceci to debile, radze uciekac od sympatii itp :O kobiety zresztą tez sa j******e

Gość gość
Jak piszecie tylko z napakowanym przystojniakiem z BMW na zdjęciu, a normalnych facetów olewacie to się nie dziwcie jak potem książę z bajki ma pewien sekret albo kilkanaście :)

Gość gość
To nie kwestia portalu tylko tego, że autorka na takich facetów leci a to się nie zmieni póki nie widzi również swojej winy w tym z kim się spotyka.

Gość gość
Patrzcie, przeciez napisała że spotkała sie z normalnymi ale jej nie pasowali bo byli nieśmiali, malomowni :O masakra, zamiast dac facetowi szanse, zachecic go do rozmowy to lepiej psiac ze wszyscy to oszusci :D

Gość gość
doswiadczenia autorki to swoją drogą,ze moze takich sciągać,co nie oznacza ze faktycznie mężczyzni są strasznymi kłamcami.mają tysiace twarzy i tylko sprzyjające okoliczności potrafią wykazać na co ich stac

Gość gość
Tak na pewno ktoś był tak głupi żeby na sympatii i na erodate używać tego samego maila. I ten żonaty akurat trafił na żonę z dzieckiem, tak nie wiedział gdzie oni są, haha, może jeszcze powiesz że swoje zdjęcie na sympatii umieścił. Słabe prowo :)

Gość gość
jakby ci faceci byli normalni to poznaliby kobiete w realu, a nie urabiali laski w necie, ci na portalach sa uszkodzeni umyslowo i sa erotomanami, normalnych w necie nie ma:Osame zje ... by :O