Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebującyyyyporady

Pytanie odnośnie przytulania

Polecane posty

Czy lubicie, kiedy facet, który stara się was poderwać czasami czule was przytuli? Czy raczej zareagujecie na to w dziwny sposób, lub zaczniecie traktować go jak przyjaciela? Czy generalnie waszym zdaniem to pomoże, czy zaszkodzi w zdobyciu kobiety? Jak wy byście zareagowały na gesty tego typu?

Gość Udzielajęcaaaaporady
Facet, to ty powinieneś wiedzieć co działa na tą kobietę, skoro chcesz ją zdobyć..

Gość gość
spoko, przytulanie jest ok ale upewnij sie ze nie masz dziewczyny albo zony, bo wtedy przestaje byc ok

Niby tak, ale chciałem się po prostu zorientować co wy na to. Raz zdarzyło mi się ją przytulić i muszę przyznać, że bardzo mi się to podobało, jej chyba też. Nie wiem po prostu, czy dalej do tego dążyć, czy na razie sobie odpuścić tego typu gesty

Gość gość
zareagowalabym w sposób oczywisty, tj. skopałabym, opluła, powiedziała że jest "sss...boczony", potem bym zaczęła krzyczeć wniebogłosy tak głośno, żeby mu narobić wstydu na koniec poszlabym na policję z doniesieniem o popełnionym przestępstwie. :D :classic_cool: fajna jestem, nie :classic_cool: :classic_cool:

Gość gość
Ja się lubię bardzo przytulać do osób dla mnie bliskich, rodziny, przyjaciół. Bywały chwile, gdy przytulałam osobę znajomą, by okazać jej wsparcie. Jeśli chcesz przytulić kobietę i chcesz to zrobić po raz pierwszy, to zrób to powoli, nie żaden uścisk na niedźwiedzia, bo się przestraszy. Zacznij od dotknięcia jej ramienia i zobacz jak reaguje na Twój dotyk.

Na szczęście tamta kobieta tak nie zareagowała, ale trzeba ci oddać, że jesteś nieprzeciętna, sądząs po Twojej alternatywnej reakcji.

Czyli jednym słowem dobra metoda na zbudowanie relacji, ale kiepska jeśli chodzi o podryw?

Gość gość
nie no, co Wy?? właśnie, że "niedźwiedź" jest fajny. Przecież chcesz je zaskoczyć, tak czy nie ??

To już zależy od kobiety. Ta sprawia wrażnie lekko nieśmiałej, ale może to tylko wrażenie.

Gość gość
jesli jej sie podobalo to po co pytasz?

Gość gość
musisz wyczuć czy jej się to będzie podobać. Mnie kiedyś przytulał przyjaciel, mieliśmy takie fazy że staliśmy na rynku i się obejmowaliśmy przez dobrych parę minut. Ale nie byliśmy razem.

Gość gość
Zdaje mi się, że jesteś niecierpliwy, szybko chcesz konsumować tą znajomość. Dziewczyna pewno myśli jaką bluzkę założyć na randkę, a Ty w myślach kochasz się z nią na różne sposoby..

Autorze ja wprawdzie dziś już nie podrywam ale przytulanie to jest jakaś forma bliskości z drugą osobą . Pamiętam że wiele kobiet tak ma że na tą bliskość to zapracować trzeba .

Na pewno nie myślę w kategowiach, typu: wykorzystam i zostawię. Zależy mi na niej po prostu. No i w sumie na tym, żeby jak najszybciej przyzwyczaiła się do mnie.

Gość gość
jak nad tym pracujecie

Oczywiście, że będę pracował :). Dzięki za pomoc.