Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość friffa

Niezbyt ładne pośladki

Polecane posty

Gość friffa

Mam nieładny tyłek, zaniedbany. Taki byle jaki, miękki, nie odstający. Mam 90 cm w biodrach. Jedyny plus to taki, że nie mam w ogóle cellulitu. Od pół miesiąca ćwiczę i jeszcze nie ma poprawy, więc pewnie jeszcze trochę czasu zajmie, aby mieć ładne pośladki. Ale jak się uda, to przynajmniej eleganckie kiecki ładnie się będą układać :). Bardzo facetów zrażają niezbyt ładne pośladki?

Gość gość
Pokaz zdjęcie to ocenimy

Gość gość
Tak, ja lubię ładne pośladki. Jakie ćwiczenia robisz?

Gość friffa
przysiady i różne wymachy nóg do tyłu etc na podłodze. czasami to youtube.com/watch?v=rsOwRoaRh4I

Gość friffa
lol jaką murzynką? nie dorzucam już nic obciążającego kolana bo mi siadają. z przysiadów chyba będę musiała zrezygnować.

Gość gość
Żartowałem, wiem przecież, że Murzynki są z reguły niepiśmienne i nie stać ich na skrybę. Ja te ćwiczenia co podesłałem stosuję i widać różnicę dosyć szybko. Te przysiady to rozgrzewka, ale jak to z rozgrzewkami bywa - są one zupełnie niepotrzebne. Każdy sportsmen Ci to powie

Gość gość
Pol miesiaca to malo. Musisz cwiczyc kilka miesiecy ale warto. Zobaczysz, poprawia ci sie tylko badz konsekwentna :)

Gość prawictwo pospolite125
Jeśli chodzi o murzynki , to owszem mają one wypukłe pośladki , ale wyglądają troche jak u faceta. Bez odpowiedniego wcięcia w talii ..

Gość friffa
prawictwo pospoline, zwróć uwagę na jedną rzecz - te pośladki wydają się atrakcyjniejsze, bo dziewczyna ma bardzo wąską talię (a jest wygięta w przód, więc talia wydaje się jeszcze węższa). Gdyby talię miała inną, pośladki dalej były atrakcyjne, ale takiego szału by nie robiły.

Gość friffa
no właśnie, ja mam coś takiego jak murzynki, tylko nie wypukły. i nie podoba mi się to.. w talii mam 68 cm.

Gość gość
Te d**y są obrzydliwe, ja wolę dużo węższe

Gość gość
pół miesiąca to mało, ćwicz dalej aż mięśnie zaczną mieć formę, to i tyłek będzie wyglądał inaczej.

Te d**y są obrzydliwe, ja wolę dużo węższe dużo węższe to mają faceci .. I wcale nie są obrzydliwe , bo natychmiast rozpoznajesz , ze to kobieta , a nie facet. wąskie sa dla gejów. A kobieta powinna miec wlasnie coś podobnego jak prezentowane na tych zdjęciach

Gość gość
Tyle ze ja r****m wąskie a ty dalej walisz przy nich konia

Tyle ze ja r****m wąskie i czujesz sie jak gej

Gość gość
Za kazdym razem kiedy tu zagladam spotykam sie z chora fascynacja fotoszopem przez prawictwo

Gość gość
Coś z tobą nie tak. Jeśli r*****ie wąskich uważasz za gejowskie to może sam jesteś gejem?

Gość gość
Miękkie pośladki są ok. Kształtu sobie nie zmienisz.

Gość gość
Tak gejowskie bo kobieta z wąskimi pośladami i wąską talią wygląda źle. Wąska talia i widoczne pośladki.

friffa Mam nieładny tyłek, zaniedbany. Taki byle jaki, miękki, nie odstający. Mam 90 cm w biodrach. Jedyny plus to taki, że nie mam w ogóle cellulitu. Od pół miesiąca ćwiczę i jeszcze nie ma poprawy, więc pewnie jeszcze trochę czasu zajmie, aby mieć ładne pośladki. Ale jak się uda, to przynajmniej eleganckie kiecki ładnie się będą układać usmiech.gif . Bardzo facetów zrażają niezbyt ładne pośladki? - Pierwsza rzecz na jaką prawdziwi faceci patrzą, to nogi razem z tyłkiem.

Gość gość
Widzial ktos kiedykolwiek w rzeczywistosci takie figury jak na tych zretuszowanych fotach? Bo ja jakos nigdy mimo, ze mieszkam tuz przy zalewie i co roku widze setki kobiet w neglizu. I taki jest wlasnie problem niektorych prawikow marzy im sie cos co jest nierealne. Chociaz w sumie to nie jest mi ich zal bo trzeba miec chyba iq na poziomie swini zeby nie dostrzegac niektorych rzeczy