Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże jakie my jesteśmy żałosne

Polecane posty

Gość gość
Już ja widzę, jak wy tęsknicie za jakimś cherlawym, brzydkim nieporadnym prawiczkiem... Sama jestem kobietą to wiem. Tu jestesmy anonimowe, możemy pisać, że chodzi o testosteronowego buchaja, który zalicza co tydzień innego lachona.

Gość gość
moze nie jakis tam Bond , ale ja np przechodze trudno rozstanie z facetem z którym sie spotykałam , on nie chciał. a dlaczego to sie nie dowiedziałam, tak poprostu i co??? w cale nie był jakis mega przystojny, zwykły , normalny, starał sie a potem mu sie odwidziało.

Gość gość
jakby cie bardzo chciał to bys ty miała go w d***e, czemu baby tak maja ze chce tego co ich juz nie chce??? to baby sa naprawde durne. ja sie uganiałem przez pół roku za fajna kobieta i nic, powiedziała mi ze z rozwodnikiem nie chce byc, a tu nagle pojawiła sie z rozwodnikiem i to z dwojka dzieci. gdzie u was logika.

Gość gość
Baby są pozornie nielogicznie. Pozornie, bo to wygląda tak, że kierują się instynktami, a te w istocie są uporządkowane.

Gość gość
Masz racje,wysoki przystojny tak wlasnie jest.Mam tak pierwszy raz,jakby mnie cos opetalo,myslalam ze to milosc a to zwykla chemia?Czyli milosci poprostu nie ma.

załosne to nigdy nie jak sie próbuje zdobyc tą wbitą do głowy osobe , a ta nie chce to trudna, warto było zaryzykowac, nie chce to nie, zmuszac nie warto. trzeba sie z tego stanu wyleczyc. Wiem ze nie jest to łatwe. nie ma na to rady.

Gość gość
Jeśli czasami w samotności popłaczecie w poduszkę, to nie koniec świata, ale jeśli faktycznie uganiacie się, płaszczycie i poniżacie przed facetem, który mówi jednoznacznie, że Was nie chce, to brak mi słów i wstyd mi za Was!

Gość gość
Organizm nakazuje Ci by Cię ciągnęło do wysokiego, przystojniaka, bo z takim możesz miec zdrowe, udane dzieciaki. Tu o to chodzi.

Gość gość
ten mój niedościgły nie jest typem macho ale na jego widok dosłownie krew mi ścina, kisiel zalewa majty a w głowie huragan....:D w życiu tak mnie nikt nie rajcował....cóż, ja nie mam odwagi zagadać a on wcale, zresztą ostatnio zmienił pracę i gdzieś przepadł ale ja wiem, że wróci :) i wtedy.....polecą wióry

Gość eclectic collection
Ty od tej natury...pierniczysz głupoty. Ja się rozmnożylam, nawet licznie, potem pojawił sie ON i posypało się. Na rozmnażanie z nim nie mam już chęci, on też nie, tkwie w związku, jestem żałosna bo tęsknię do faceta, który mnie nie chce znać, z którym nie ma szans na przyszłość-&& Nijak się to ma do Twej tezy.

ja tez mysle nie uganiajcie sie, popłaczcie , z mamą porozmawiajcie . ale nie próbujcie juz z honorem trzeba podejsc na koniec. Nie zapomina sie od razu, to nie, ale nie dawajcie po sobie poznac , ze jestescie nadal rozkochane, nie umiecie sie pozbierac i zapomniec.

Gość gość
hmm no właśnie...ten do którego ja wzdycham wcale nie jest jakiś mega wysoki i ładny, w dodatku łysieje...znam mnóstwo bardziej atrakcyjnych facetów ale do nich mnie nie ciągnie...

Gość gość
Tu nie chodzi o świadome działania, a o instynkty. Ja nie chcę mieć dzieci , a jednak organizm nakazuje mi ,,kontakt" z dorodnymi (wysokimi, przystojnymi, silnymi,) facetami. Czy tak trudno Wam to pojąć?

Gość gość
A co to, łysiejący nie może miec dobrych genów? A poza tym, skoro łysieje, to znaczy że na brak ,,teścia" we krwi nie może narzekać, nie?

Gość gość
Poza tym zauważcie, że są faceci, za którymi szaleje wiele kobiet, a sa tacy których nie chce żadna. Dziwnym trafem ci oblegani, to wysocy przystojniacy (najczęściej zbyt pewni siebie, aroganccy, chamscy), a ci niechciani to niscy, małoprzystojni, niepewni siebie, często także wrażliwi faceci...