Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrość

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam 21 lata i studiuję obecnie na politechnice. Moja dziewczyna jest ze mną w grupie. Jest bardzo piękna. Od pewnego czasu zauważyłem jednak że podrywa ją jakiś koleś. On nie studiuje, jest po zawodówce i pracuje na budowie. Moja dziewczyna nie jest nim zainteresowana, ale za to mnie on strasznie drażni, jak się go pozbyć by dał jej spokój ?

Gość beatazkrainyoz
wez jakas neospazmine, bo albo masz spazmy albo zszargane nerwy tym studiowaniem... skoro nie jest zainteresowana to wszystko jest ok, a ze Tobie przeszkadza...? Mi przeszkadza mnostwo osob i jakos z tym pietnem zyje, takze luz studenciaku

Gość gość
masz kompleksy, wylecz je

Gość gość
No niby tak, ale on jest strasznie natrętny. Nawet w mojej obecności potrafi się do niej dostawiać. Mówię mu żeby spadał ale on i tak nie daje jej spokoju.

Gość gość
jedyny problem jaki tu widze to ten,ze porownujesz sie z tym chlopakiem, jakby pokazac, ze jestes kims lepszym tylko dlatego, ze nie pracujesz fizycznie. Otoz studia nie czynia cie kims atrakcyjniejszym. Tez jestem kobieta i uwielbiam facetow, ktorzy ciezko pracuja, podnieca mnie to

Gość beatazkrainyoz
i wlasnie np za to nie lubie studentow... niestudiujacy to znaczy gorszy czy co??? akurat w moim otoczeniu jest mnostwo studentow i widze wiele takich zachowan

Gość gość
Nie uważam że jest gorszy, chciałam tylko napisać jaka jest sytuacja

Gość beatazkrainyoz
no ale wlasnie ta sytuacja stawia Ciebie w niekorzystnym swietle... wychodzi z Ciebie egoizm, jad jakim darzysz swiat, i kompleksy przez ktore wydajesz sie byc kompletnie nie atrakcyjnym facetem...

Gość gość
Nie mam kompleksów, tylko facet mnie denerwuje

Gość beatazkrainyoz
boze jakbym miala takiego faceta to bym uciekala gdzie pieprz rosnie

Gość gość
A co ci się we mnie nie podoba ?

Gość gość
skoro czujesz zazdrosc to znaczy, ze czujesz sie niepewnie w jego towarzystwie i boisz sie o strate, myslisz ze jest tam ktos ciekawszy, kto moze ja zainteresowac bardziej niz ty.

Gość gość
Nie, po prostu mam go dość i chciałbym by się odczepił

Gość beatazkrainyoz
Twoja arogancja, i uwierz nie odbiegasz od normy, jak dla mnie student to osobna kategoria, a studentow znam bardzo dobrze, pracujac na Uniwersytecie widuje mnostwo mlodych osob, ktore szczerze mowiac jak dla mnie sa nieciekawi pod kazdym wzgledem. "Jestem studentem, wszystko mi sie nalezy" tak przynajmniej na UW - ie jest...

Gość gość
1. Powiedz mu to 2. Powiedz swojej dziewczynie, by dla ciebie olewala wszystkich ludzi plci przeciwnej i odstraszala ich, bo nie lubisz jak jest w ich towarzystwie 3. Powiedz mu, ze twoja dziewczyna ma penisa

Gość gość
No ale ja nie jestem z UW

Gość gość
Widzę ze nikt nie rozumie problemu tego kolesia. Odwracanie kota ogonem jest żałosne. Gościowi chodzi o to że facet jest nachalny i nie wiadomo czy nie wywali jakiegoś numeru. Dziewczyna noże gadać swoje ale w rzeczywistości będzie robiła co innego. Nigdy nie wiadomo czy się nie zauroczony. W sumie się mu nie dziwię bo gdyby ktoś zaczął się nachalnie kręcić wokół mojej dziewczyny dobrze bym starał się go wyeliminować, z resztą jak on nie pokaże że mu na niej zależy i zw jest lepszy od robola to ona go rzuci, bo kobieta zawsze dąży do silniejszego. Pieprzenie o zazdrości nie ma sensu bo to są fakty.

Gość gość
Widzę że ktoś rozumie