Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka289

On wrócił do byłej

Polecane posty

Gość załamka289

Hej... Nie wiem co robić... Zaczęłam się jakiś czas temu spotykać z facetem. On był akurat po rozstaniu z dziewczyną z którą był ponad rok. Mówił, że już nigdy do niej nie wróci, że nie może z nią być bo mają za ciężkie charaktery. Zaczęłam się z nim spotykać, sypialiśmy ze sobą. I nagle dowiaduje się że po 3 miesiącach on do niej wrócił i jeszcze przyznał jej się, że ze mną sypiał przez ten czas jak nie byli razem i ją za to przeprosił... Jestem załamana... Dla niego zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne... przecież mówił mi że już jej nie kocha! To on z nią zerwał, a teraz do niej wraca??? Co mam zrobić, żeby go odzyskać? Może któraś z was byla w takiej sytuacji?

Gość gość
Chyba sobie żartujesz?1 Przecież to d**ek który skacze z kwiatka na kwiatek.Miej swoją godność- co?!

Gość gość
zostaw go bo bedziesz zalowac..

Gość blogi spokuj
wyslij im w prezencie plyte z kolysankami dla dzieci, beda mieli jak znalazl w swoim czasie :)

Gość gość
Dla niego zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne... przecież mówił mi że już jej nie kocha! xxxxxxxxxxx a ha ha a ha ha ha ha ha!!!!! padłam!!!!

Gość gość K
Tabsy to się bierze dla siebie i to w stałych związkach.

Gość gość
dalas przed uplywem 3 miesiecy? :O

Gość załamka289
ale oni się już rozstawali wczesniej i on mowil że teraz już napewno do niej nie wroci. A jego przyjaciel mi powiedzial że on ją zawsze kochał... to znaczy że mi kłamał?

Gość gość
jajajajaja1987 jestes glupim szmaciarzem i lajdakiem zycze ci zeby ci nigdy juz wiecej nie stanal i zeby cie zonka rzucila dla kogos fajniejszego a pozniej jak juz odzyskasz nadzieje na szczesliwe zakonczenie, bo poznasz kogos fajnego... zeby o ta osoba wrocila do bylego bydlaku

Gość gość
dokladnie jajaja87 obys dostal raka prostaty i oby dzieci ci poumieraly :)

Gość gość
ale tutaj p**********i ludzie pisza: oby ci dzieci poumierały? a co jego dzieci winne, fajnie by ci było jakby ktos ci powiedział oby ci matka lub ojciec umarli. Myślcie co piszecie czuby

Gość gość
ja tylko chce zeby mu nie stawal, takie barachlo jak on, bydlecie powinno znac swoje miejsce w szeregu.

Gość gość
Sorry, ale jestem facetem i stoje murem za jajajaja1987. Jesteście naiwne sądząc że dając d**py facet się w was zakocha. sam bylem w podobnej sytuacji i potoczylo si podobnie jak u wyżej wymienionego. a życzenie komuś źle jest nie na miejscu i świadczy o was...;/

Gość jajajaja1987
Prawda tak was zabolała?

Gość gość
dawanie komus d**y, ciekawa jestem czy jak spales z niesczesna panna to mowiles do niej 'chodz dasz mi d**y' klamales szmaciarzu ze nie kochasz bylej i jestes wiece zakochany w tej, ktora, jak to na forum teraz nazywasz 'dawala ci d**y' bydlaku oby ci nie stawal

Gość gość
Za krotko od rozstania zaczeliscie wasz "zwiazek". On jeszcze nie okrzepl po rozstaniu. Tak czesto bywa. Wspolczuje ale nie sadze abys mogla cokolwiek zrobic.

Gość gość
nie wolno sie bawic czyimis uczuciami

Gość jajajaja1987
ooo przepraszam, ale nigdy, nigdy, nigdy nie powiedzialem tej z która spalem że ją kocham! od poczatku wiedziala, że nie chcę się wiązać! To był z mojej strony czysty układ a ona się na niego zgodziła! Więc przestań pieprzyć...

Gość gość
w takim razie wiedziala na czym stoi i chwala ci za to

Gość gość
dziewczyno gdzie ty masz mozg? to jest chore w jaki sposob mysli wiekszosc obecnyh dziewczyn !

Gość gość
ja sie dziwie tej byłej że przyjęła ko or wiarza z powrotem wiedząc, że moczył w innej babie :O

Gość Babka z piasku
Wrócił do niej, bo są widocznie tego samego pokroju :O A ty autorko SZANUJ się i olej tego palanta.

Gość gość
mialam podobnie..tylko okazalo sie ze spotykal sie z inna jak bylismy razem

Gość gość
zaluje tego ze bylam taka slepa jak moglam tego nie widziec?!