Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fetysz kobieta

Polecane posty

Gość gość

Fetysz kobieta w fartuchu stylonowym.Uwielbiam nosic fartuch stylonowy dlugi do kolan zapinany z przodu na guziki.To jest moj fetysz.

Gość naukowiecxx
Noszę taki fartuch podczas pracy w laboratorium. Koleżanka laborantka też nosi. A pod spodem czasami nic nie ma. Wtedy szybka akcja, sadzam ją na stole laboratoryjnym, podwijam jej fartuch i otworki są do mojej dyspozycji.

Gość gość
Ja uwielbiam sie bzykac na stole kuchennym w samym fartuszku stylonowym.Jego leciutki material pobudza do fantazji erotycznej i podniecenia:)

Gość gość
ale wyobraźnia naukowiec :D

Gość gość
Uwielbiam chodzic w fartuchu stylonowym i ponczochach samonosnych.Jest to bardzo podniecajace dla mojego faceta.Lubimy sie tak kochac w takim stroju i jest nam przyjemnie.

Gość gość
Fartuszek stylonowy to podniecajacy temat tym bardziej jak ma go zalozona bardzo atrakcyjna kobieta:)

Gość gość
a ją lubię cipki żydówek

Stylonowy? Przecież to jest najgorszy rodzaj fartucha. Ble, najlepsze są zwykłe lekarskie kitle ;)

Gość gość
Kobiety uwielbiaja kusic swoich mezczyzn w fartuchach stylonowych bardzo przeswitajacym .Tym bardziej jak ma zalozony taki dlugi do kolan i zapinany z przodu na guziki tylko na bielizne.To bardzo podnieca taki stroj kazdego faceta:)

Gość gość
Tak to prawda ja tak samo zakladam fartuszek stylonowy gdy gotuje obiad.Czuje sie w nim tak jak bym nic nie miala na sobie bo stylon jest taki lekki jak mgielka.Zakladam zawsze tylko na bielizne i to jest podniecajace dla mnie i dla mojego faceta.:p

Gość gość
Ja tak samo uwielbiam chodzic w fartuszku stylonowym .Bardzo mnie to podnieca jak mam go na sobie.

Gość gość
Kobieta w przezroczystym stylonowym fartuchu to jest to co najbardziej mnie podnieca:)

Gość gość
Jaram sie na taki widok szczegolnie latem gdy kobiety chodza w samych fartuszkach stylonowych :)

Gość gość
Nie zle ja tak samo mam jak wy lubie fartuchy stylonowe:p

Gość gość
Te fartuszki :) A jeszcze pod nim pończoszki :) i w szpilkach.

Gość gość
Albo moga byc ponczochy samonosne i fartuszek stylonowy na cycatej kobiecie:p

Gość gość
Kobieta cycata w fartuszku stylonowym z lat 80 to jest to co podnieca facetow:Dsuper sprawa:)

Gość gość
kobieta w nylonowym fartuchu kojarzy mi się z naszą woźną z podstawówki. Jednak obiektem seksualnych doznań raczej nie była :O to były lata 70 te.

no nieeee... w zyciu bym sie nie spodziewala, ze faceta moze taki widok podniecic... dla mnie to wyjatkowe bezgusciejstwo ;)

Gość gość
Ja kocham sie tak z facetem bo on kocha fartuszek stylonowy i basta:)

Gość Mommyboy
Bardzo lubię jak mamuśka ma na sobie fartuszek stylonowy, niebieski i bardzo mocno obciążający jej pokaźne piersi i tyłek. Często tryskam na nią bo mi pozwala i ją to podnieca. Jak miałem 15 lat zaczęła mnie podniecać bo chodziła tylko w spódnicy i koronkowym staniku. Często gdy miała na sobie ten niebieski fartuszek to była bez stanika. Postanowiłem spuścić się na nią gdy śpi po obiedzie. Gdy odchodziłem obudziła się i dokończyła mi ręką. Minęło już 15 lat od tej chwili, a ciągle mnie podnieca i zabawiały się gdy jesteśmy sami.

Gość gość
Lubię patrzeć na krągłości kobiet ubranych w takie fartuszki

Gość gość
Mój brat cioteczny przyznał mi się że ma ochotę na moją mamę. Podniecił się gdy mama w samym fartuchu wyszła robiła pranie. Szybko się umówiliśmy na wspólną masturbację przebrani w jej fartuchy. Byliśmy w stodole na sianku i zobaczyła nas. Powiedzieliśmy jej prawdę. Poszła. My też. W nocy wzięła nas do siebie i kazała to powtórzyć. Pieściła nas aż nasienie wytrysnęło na jej wielki biust

Gość gość
Też mam taki fetysz, a zaczęło się to u mnie w okresie dorastania, wokół kobiety w fartuchach i wyobraźnia

Gość gość
Spuściłem się na swoją starszą jak spała w fartuchu.

Gość gość
A ja brałem taką małą jak zakładała swój fartuszek.Miała mało to wsadziłem jej do buzi a ona mi go pięknie obciągnęła.

Gość gość
Właśnie trysnąłem na fartuch mojej żony

Gość gość
Moja macocha założyła mi fartuch ,kiedy zmywałem naczynia po obiedzie. Jeszcze nie skończyła mi wiązać fartucha a już się spuściłem.

Gość gość
To masz fajnie, zazdroszczę ci. Macocha lubi cię pewnie podniecać fartuszkiem i jak się spuszczasz.

Gość gość
Mój syn kupił mi wczoraj fartuch stylonowy zapinany na guziki z przodu i z długimi rękawami, w kolorze niebieskim. Przymierzyłam go przy nim i rozpoznałam że to fartuch mojej teściowej. Dała go mojemu dorastającemu synowi gdy zauważyła u niego zmazy nocne, żeby w nim spał i wytryskiwał na niego w nocy. Zauważyłam że jest cały w śladach spermy mojego niewyżytego sexualnie syna. Serce mu biło jak szalone na mój widok. Wiem od dawna że bardzo go podniecają moje duże piersi mimo że jestem jego mamą. Poprosiłam by zdjął majtki i zobaczyłam jego stojący drąg. Sporo większy niż mają chłopcy w jego wieku. Pragnęłam go pieścić i klęknęłam przed nim. Ruszyłam mu kilka razy dłonią i nagle wystrzelił na mój biust, szyję i twarz. Przepraszał ale przyznał że nigdy mu nie było tak dobrze.